• Українська
  • English
День стоматологічного факультету
День стоматологічного факультету

День стоматологічного факультету

СВЯТО ФАКУЛЬТЕТУ. 5 лютого стоматологічний факультет розпочав естафету урочистостей приурочених 70-річчю Буковинського державного медичного університету з святкування Дня факультету та Міжнародного Дня стоматолога. Вкотре один з наймолодших факультетів університету приємно всіх здивував мистецько-розважальною програмою в палаці “Академічний”.

Зі святом студентів та викладачів привітав професор Тарас Бойчук, ректор університету, який також вручив грамоти та подяки кращим викладачам та студентам факультету.

Студенти всіх курсів розважали викладачів, студентів та гостей пісенними, танцювальними і гумористичними номерами. Святковий концерт розпочався з чаруючого танцю дівчат в темряві з палаючими свічками, які на завершення номеру утворили вісімку, адже стоматологічному факультету саме вісім років.

Ведучими були Яна Двірничук та Михайло Білійчук. Танцювально-вокальний номер “Вечірній стомат” подарував всім присутнім гарний настрій. Музичними вітаннями привітали викладачів та студентів Дмитро Ганкевич, Ольга Карпюк, Катерина Власик. Роман Олійник порадував всіх сучасним, а Віталіна Меленчук – запальним східним танком.

Після перегляду відеоролика ні у кого не залишилось сумнівів, що стоматологічний факультет – дає можливість студентам всебічно розвиватись, здобувати знання в сучасно обладнаних аудиторіях, і головне – все це поєднувати. Зал із задоволенням спостерігав за веселими мініатюрами із життя студентів. Відеопривітання знаменитостей також викликало сміх в залі. Викладачі мали змогу позмагатись з студентами в конкурсі “Хто зверху”. Новообраний студентський декан Тимчук Юрій разом з друзями підняли всім настрій яскравим музичним рок-номером.

На завершення вечора виступив професор В’ячеслав Білоокий, декан факультету, який привітав всіх зі святом та висловив щиру вдячність керівництву університету, викладачам та студентам факультету за щоденну працю, після чого всі учасники традиційно заспівали гімн стоматологічного факультету.

Фоторепортаж: Вадим Бойко

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати