• Українська
  • English
В БДМУ розпочав роботу Міжнародний конгрес студентів та молодих учених
В БДМУ розпочав роботу Міжнародний конгрес студентів та молодих учених

В БДМУ розпочав роботу Міжнародний конгрес студентів та молодих учених

НАУКОВИЙ ФОРУМ. 2 квітня в Буковинському державному медичному університеті розпочав роботу Міжнародний медико-фармацевтичний конгрес студентів та молодих учених “Сучасні аспекти медицини і фармації” та в рамках заходу ІІ Симпозіум “Студентське самоврядування як один з елементів розвитку громадянського суспільства”.

Пленарне засідання

Вже в одинадцяте Буковинський державний медичний університет об’єднує молодих науковців – однодумців з України, Молдови, Литви, Узбекистану, Румунії, Болгарії, Чехії, Польщі, Німеччини і Франції, виступаючи організатором традиційного перспективного медичного наукового форуму, в якому цього року візьмуть участь близько 700 студентів та молодих учених.

Під час пленарного засідання з вітальним словом до учасників конференції звернувся професор Тарас Бойчук, ректор університету, який побажав молодим науковцям найкращих вражень від роботи конгресу, натхнення до наукових звершень, відкриттів, нових конструктивних рішень.

Про роботу конференції розповіла доцент Олена Тюлєнєва, науковий керівник Студентського наукового товариства та Голова ради молодих вчених БДМУ. Доцент Тамара Чурсіна виступила з пленарною лекцією “Доказова медицина – основа сучасної фармкотерапії”.

Робота секційних засідань та майстер-класи

Після пленарного засідання розпочали свою роботу секційні засідання. Зауважимо, в рамках форуму працюють 28 секцій з медичних та фармацевтичних напрямків науки, вперше буде проведено п’ять клінічних майстер-класів. Також відбудеться ІІ Симпозіум “Студентське самоврядування як один з елементів розвитку громадянського суспільства”, присвячений проблемам студентського самоврядування у вищій школі, діяльності молодіжних наукових об’єднань, міжнародної та міжвузівської співпраці студентських наукових товариств вищих навчальних закладів.

Урочисте закриття, підведення підсумків та нагородження переможців відбудеться в палаці “Академічний” 4 квітня о 12 годині.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати