• Українська
  • English
На кафедрі психології провели круглий стіл з нагоди Дня психолога
На кафедрі психології провели круглий стіл з нагоди Дня психолога

На кафедрі психології провели круглий стіл з нагоди Дня психолога

З нагоди Всеукраїнського дня психолога 22 квітня на кафедрі психології та соціології за участю студентів та викладачів відбувся круглий стіл

«Медична психологія: суспільна роль та перспективи розвитку». Під час заходу обговорювались актуальні питання розвитку медичної психології як галузі, проблеми, пов’язані з включенням медичних психологів у життя суспільства загалом і роботу лікувальних та лікувально-профілактичних закладів України зокрема, вимоги, що висуваються до фахівців у зв’язку з ситуацією в країні.

З короткою доповіддю про особливості професійного розвитку медичного психолога виступила проректор з науково-педагогічної роботи та виховання Зорій Н.І. Керівник Медико-психологічного центру доцент Поліщук О.Ю. здійснив огляд перспектив для молодих фахівців, зосередивши основну увагу на різноманітних формах післядипломної освіти та отримання власного клієнтського досвіду. Окремо йшлося про актуальні проблеми, пов’язані з проведенням АТО і збільшенням кількості осіб, що зазнали психологічної травматизації, та функції медичного психолога у наданні допомоги учасникам бойових дій, членам їхніх родин тощо.

Психолог-консультант Медико-психологічного центру, викладач кафедри психології та соціології Пендерецька О.М. підняла питання участі студентів у волонтерському русі, акцентувавши на тому, що волонтерство є хорошою нагодою отримати практичний досвід та повчитись у досвідчених фахівців. Викладач кафедри психології та соціології Осипенко В.А. представила діяльність плей-бек театру «Луна» і запросила студентів долучатись до його роботи. На завершення в.о. завідувача кафедри професор Борисюк А.С. привітала студентів та колег з професійним святом, побажавши натхнення й витримки у нелегкій, але вкрай важливій праці.

Керівник Медико-психологічного центру доцент Поліщук О.Ю. виступив на пленарному засіданні навчально-методичної конференції «Актуальні питання вищої медичної та фармацевтичної освіти: досвід, проблеми, інновації та сучасні технології» з доповіддю на тему «Практика плейбек-театру у формуванні особистості студента-медика», з наочною презентацією навчальної та практичної діяльності психологів-консультантів Медико-психологічного центру БДМУ. 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати