• Українська
  • English
День факультету № 4
День факультету № 4

День факультету № 4

15 грудня 2010 року в палаці «Академічний» відсвяткував своє 16-річчя медичний факультет № 4 з відділенням молодших медичних та фармацевтичних фахівців.

Розпочалось свято піснею «Кришталева вода» у виконанні студентки 1 курсу спеціальності «Фармація» Єленюк Галини, після чого з вітальним словом  виступив проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків, професор Іващук Олександр Іванович. 

Олександр Іванович передав щирі вітання від ректора БДМУ професора Бойчука Тараса Миколайовича та побажав всім присутнім викладачам та студентам щастя, здоров’я та наснаги, подальшого зростання та нових творчих звершень викладачам та студентам факультету № 4.

За доброю традицією в День факультету були нагороджені та відзначені почесними грамотами та подяками кращі  викладачі та студенти.  Згідно наказу від 10 грудня 2010 року № 808-ст за сумлінне ставлення та активну участь у роботі зі студентами, а також з нагоди Дня медичного факультету № 4 з відділенням молодших медичних і фармацевтичних фахівців були  нагороджені грамотою викладачі: Боднарюк Оксана Іванівна – викладач кафедри акушерства і гінекології з курсом дитячої та підліткової гінекології; Бурденюк Іван Павлович – асистент кафедри  мікробіології та вірусології; Велика Алла Ярославівна – викладач кафедри медичної хімії;  Войткевич Ніна Іванівна – старший викладач кафедри іноземних мов; Грачова Тамара Іванівна – заступник декана медичного факультету №4 з відділенням молодших медичних і фармацевтичних фахівців; Гудзь Надія Анатоліївна – викладач кафедри фармації;  Романенкова Світлана Валеріївна – викладач кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти;  Ткачук Олеся Юріївна – викладач кафедри фармації; Томка Інна Єпіфанівна – старший викладач кафедри іноземних мов; Якуб’як Тарас Іванович – викладач кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти.  

Згідно наказу від 10 грудня 2010 року № 808-ст кращі студенти 1- 4 курсів факультету № 4 з відділенням молодших медичних та фармацевтичних фахівців були нагороджені грамотою за відмінні успіхи та сумлінне ставлення до навчання, відзначені  подякою за активну участь у художній самодіяльності та спортивні досягнення.

Впродовж свята всіх присутніх в залі гостей чарували своїми піснями та танцями студенти медичного факультету та  гості з медичного коледжу БДМУ: Гарас Анастасія, яка виконала танець «Контемп», Арделян Марія з піснею «Вятсе», Костюк Іванка з піснею «Береги любовь», майстерно виконали танець «Гірський» студенти факультету та учасники ансамблю «Тріумф».  

Впродовж усього концерту студенти Єленюк Г., Монастирський С., Савченко П., Колотушкіна К., Макринюк Ф. розважали глядачів кумедними сценками з життя cтудентів у гуртожитку.

Завершилось свято привітальним словом декана медичного факультету № 4 з відділенням молодших медичних і фармацевтичних фахівців, професора Сорокман Таміли Василівни,  яка побажала всім присутнім в залі міцного здоров’я, успіхів в навчанні, творчої наснаги і   відзначила, що «факультету № 4 лише 16 років і це період найкращих років, коли попереду ще багато задумів та часу для професійного і  творчого зростання».

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати