• Українська
  • English
На кафедрі психології відбулась нарада профільних кафедр ВМНЗ України
На кафедрі психології відбулась нарада профільних кафедр ВМНЗ України

На кафедрі психології відбулась нарада профільних кафедр ВМНЗ України

9 A жовтня на кафедрі психології та соціології ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» відбулась нарада

профільних кафедр ВМНЗ України з навчальних дисциплін «Експериментальна психологія та психодіагностика», «Основи психотренінгу» напряму підготовки фахівців за спеціальністю «Медична психологія». У засіданні взяли участь в.о. завідувача кафедри психології та соціології БДМУ, проф. Алла Борисюк, завідувач кафедри медичної психології та психіатрії з курсом післядипломної освіти ВНМУ ім. М.І. Пирогова, проф. Наталія Пшук, викладач кафедри загальної і медичної психології та педагогіки КНМУ ім. О.О. Богомольця Тетяна Тамакова, проректор з науково-педагогічної роботи та виховання, доц. Ніна Зорій,A доц. кафедри психології та соціології Марина Тимофієва, викл. Любов Любіна, викл. Оксана Пендерецька, керівник Медико-психологічного центру БДМУ, доц. Олександр Поліщук.

На нараді обговорювались особливості організації навчального процесу на профільних кафедрах відповідно до змін у навчальному плані, а також у програмах з вказаних дисциплін, а саме: питання навчально-методичного забезпечення, використання сучасних інноваційних технологій в процесі викладання дисциплін, методики організації самостійної роботи у зв’язку зі зміною співвідношення між аудиторними заняттями та самостійною роботою студентів.

Учасники наради обмінялися досвідом застосування методів підвищення ефективності засвоєння практичних навичок з експериментальної психології та психодіагностики, психотренінгу під час виробничої практики студентів у лікувальних та лікувально-профілактичних закладах.

Особливу увагу було приділено обговоренню доповнень робочих навчальних програм інформацією, що відображає актуальну ситуацію в країні та дозволяє підготувати майбутніх фахівців до надання психологічної допомоги постраждалим під час воєнних дій, біженцям, переселенцям та особам, які втратили близьких.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати