• Українська
  • English
Студентів БДМУ відзначено почесними грамотами
Студентів БДМУ відзначено почесними грамотами

Студентів БДМУ відзначено почесними грамотами

З нагоди Міжнародного дня студента 17 листопада у приміщенні Чернівецької обласної державної адміністрації відбулися урочисті заходи.

Студентів привітали представники крайової влади (перший заступник голови ОДА Володимир Куліш, перший заступник голови обласної ради Ярослав Курко, директор Департаменту освіти та науки ЧОДА Оксана Палійчук), керівники та викладачі вищих навчальних закладів області.

Ректор Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет» Тарас Бойчук вітаючи студентів, зауважив, що Буковина завжди була студентським краєм, а представники вишів відрізняються високим інтелектуальним потенціалом та активною громадянською позицією.

За відмінне навчання, активну участь у громадській і науковій діяльності та з нагоди відзначення Дня студента Почесними грамотами Чернівецької обласної державної адміністрації, Департаменту освіти і науки ЧОДА, Чернівецької обласної ради нагороджено студентів БДМУ – Богдана Хомка, Тетяну Мартинюк, Павла Кишкана, Ольгу Кобу і Валерію Савчук.

Кращих студентів, які мають заслуги у навчанні та ведуть активну просвітницьку діяльність, привітали і в Міській раді. Секретар Чернівецької міської ради Ярослав Кушнірик вручив дипломи Віктору Романчуку, Дмитру Косовану, Ганні Мислицькій, Юрію Тимчуку та Вірі Бурковець. Проректор з науково-педагогічної роботи та виховання БДМУ Ніна Зорій зазначила, що історично українські студенти посіли чільне місце у творенні молодої Української держави. Революцію на граніті, Помаранчеву революцію, Революцію гідності і свободи починала прогресивна молодь. Ніна Зорій побажала всім студентам спрямувати свій молодечий запал та енергію у русло здобуття якісної освіти, яка стане фундатором мирного і щасливого майбутнього.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати