• Українська
  • English
“Козацькі забави” в БДМУ до Дня захисника Вітчизни
“Козацькі забави” в БДМУ до Дня захисника Вітчизни

“Козацькі забави” в БДМУ до Дня захисника Вітчизни

22 лютого у спорткомплексі Буковинського державного медичного університету пройшли змагання найсильніших студентів вишів нашої області з нагоди Дня захисника Вітчизни. Захід був організований з ініціативи Чернівецької обласної адміністрації, кафедри внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини Буковинського державного медичного університету, Студентського Парламенту Буковини, за активної участі Студентської ради БДМУ.

Почесними гостями свята були начальник управління у справах сім‘ї, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації О.В. Довганич, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків БДМУ професор О.І. Іващук, проректор з науково-педагогічної роботи та виховання БДМУ доцент Н.І. Зорій, заступник начальника управління у справах сім‘ї, молоді та спорту Чернівеьцої ОДА, завідувач кафедри внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини професор В.К. Тащук, заступник начальника управління у справах сім‘ї, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації Г.В. Глібка, заступник директора транспортного технікуму В.П. Пушкар.

У змаганнях брали участь 5 команд: Буковинського державного медичного університету, Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича, Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічнного університету, Буковинського державного фінансово-економічного університету, Чернівецького факультету Харківського політехнічного інституту.

Учасники змагались у штовханні гирі, підніманні бочки, перетягуванні канату, перенесенні та утриманні вантажу. Команда БДМУ завоювала в запеклому суперництві почесне друге місце.

Нагороди переможцям вручили члени журі: Ніна Зорій, проректор з науково-педагогічної роботи та виховання БДМУ доцент, Галина Глібка, заступник начальника управління у справах сім‘ї, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації та Олена Паламар, секретар Студентського парламенту Буковини.

В перервах між конкурсами учасників та гостей дійства з показовими виступами вітали спортсмени збірних команд БДМУ з карате, айкідо, черлідінгу та учасниці школи танців “Аміра”. Підтримати команду БДМУ зі своїми піснями прийшли також учасники народного самодіяльного ансамблю пісні і танцю “Трембіта”.

Дякуємо спортсменам за виявлену у змаганнях мужність та витривалість, а організаторам – за яскраве свято.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати