• Українська
  • English
Студенти разом з куратором провідали маленьких пацієнтів лікарні
Студенти разом з куратором провідали маленьких пацієнтів лікарні

Студенти разом з куратором провідали маленьких пацієнтів лікарні

У світогляді наших предків Новий рік

був межею, що відокремлювала старе від нового, вмираюче від ще ненародженого, він вважався своєрідним порталом у майбутнє. Від поведінки людини напередодні свята, її слів та моральності вчинків, від обрядових дій залежало її життя у наступному році.

Наша держава переживає нелегкі часи. Хвилювання народу відчувається в повітрі як густий туман, але це не пригнічує оптимізму та віри людської у краще майбутнє. Нездолана людяність та щирість українського народу відчайдушно борються з обставинами та труднощами сьогодення. Адже нам є за що боротись і є для кого жити. Це – наші діти. Діти повинні вірити у казку, вчитися добру на прикладах повсякденного життя в тих, хто прагне це добро нести у людство.

Велика студентська родина Буковинського державного медичного університету цього року взяла активну участь у найрізноманітніших благодійних заходах до Дня святого Миколая та Нового року, з радістю брала участь у заходах, присвячених зимовим святам. Дуже приємно було спостерігати за тим, як люди не лише підтримували хвилю ідеї, але й впроваджували та вносили цікаві корективи, активно залучали до цього друзів та рідних.

На світлинах студенти-стоматологи під керівництвом викладача кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології Каспрук Н.М., які відвідали маленьких пацієнтів у хірургічному відділенні Обласної дитячої клінічної лікарні зі смачними подарунками.

Шановні колеги! Наша кафедра щиро бажає всім Вам щастя, успіхів і гармонії у Новому році! Отримуйте насолоду від кожної години, кожної хвилини Вашого життя!

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати