• Українська
  • English
Викладач БДМУ взяв участь в експертному симпозіумі Європейської асоціації імплантологів
Викладач БДМУ взяв участь в експертному симпозіумі Європейської асоціації імплантологів

Викладач БДМУ взяв участь в експертному симпозіумі Європейської асоціації імплантологів

У лютому 2016 року в м. Кьольн (Німеччина)

відбулися 11 Експертний симпозіум (European Association of Dental Implantologists (BDIZ EDI) та засідання 24 Європейського комітету EADI (експертна комісія з питань дентальної імплантології). Розглядались питання щодо застосування певних типів імплантатів за Європейськими стандартами. Фахові експерти з провідних вишів Європи та Америки доповіли про результати експертної оцінки.

За запрошенням керівництва BDIZ EDI, Україну представив доцент кафедри ортопедичної стоматології БДМУ, член фахової організації BDIZ EDI «Європейська асоціація дентальної імплантології», м. Бонн (Німеччина) та учасник експертної комісії з питань дентальної імплантології (EADI) м. Кьольн (Німеччина), доктор Касіянчук Михайло Васильович.

З метою проведення спільних наукових досліджень та експертної оцінки власних наукових розробок встановлені нові наукові контакти з Віденським університетом (Австрія).

За дорученням проф. О. В. Павленка (МОЗ України), налагоджено контакти з метою співпраці Німеччини та України в галузі стоматології та впровадження Європейських стандартів в Україні.

Таким чином, БДМУ зроблений ще один крок до встановлення Європейських стандартів в Україні.

За рекомендацією МОЗ України, (матеріали науково-практичного симпозіуму «Європейські стандарти лікування стоматологічних хворих», Київ 2015), лікарям стоматологічного профілю рекомендується навчання у німецьких вишах, ліцензованих на даний вид діяльності, з перспективою визнання МОЗ України Європейського сертифіката спеціаліста.

Довідково:

(European Association of Dental Implantologists (BDIZ EDI)) ліцензована організація на видачу сертифікату спеціаліста за фахом ,,оральна імплантологія’’.

Invited guests: The members of the European Committee meeting from France, Portugal, Spain, United Kingdom, Poland, Serbia, Macedonia, Greece, Germany, Hungary, Turkey, USA,Canada,Osteraich u..a.

Univ.-Prof. DDr Rolf Ewers Rolf, (Wien, Austria), один із лауреатів відзнаки (орден) за проведення експертних досліджень в галузі оральної імплантології.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати