• Українська
  • English
Бал знайомств
Бал знайомств

Бал знайомств

20 вересня у Буковинському державному медичному університеті відбувся Бал знайомств з першокурсниками, на якому представники перших курсів усіх факультетів представили свої творчі вміння та таланти.

Урочистості відкрила доцент Ніна Зорій, проректор з науково-педагогічної роботи та виховання, яка передала щирі вітання усім присутнім від ректора професора Тараса Бойчука. Ніна Іванівна побажала усім присутнім гарного конкурсу, в майбутньому ще не раз демонструвати свої таланти на сцені палацу “Академічний”.

Виступи студентів-першокурсників оцінювало об’єктивне і справедливе журі: Ніна Зорій, проректор з науково-педагогічної  роботи та виховання, БДМУ (голова журі), Валентина Головко, художній керівник палацу “Академічний”, Петро Ковальчук, доцент кафедри травматології, ортопедії та нейрохірургії, Ніна Войткевич, старший викладач кафедри іноземних мов, головний куратор медичного факультету №3, Іван Гараздюк, доцент кафедри внутрішньої медицини, Наталія Куліш, старший викладач кафедри внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини, Віталій Смандич, голова студентського парламенту Буковини, Василь Мосійчук, голова Студради БДМУ, Юлія Рошка, керівник художньої студії палацу “Академічний”.

Студенти-першокурсники продемонстрували свої таланти та вміння. Ппершими свій виступ представили студенти першого курсу медичного факультету №4 з відділенням молодших медичних та фармацевтичних фахівців. Вони гідно відстояли честь факультету, презентувавши співочі та танцювальні таланти. Другими виступали представники фармацевтичного факультету, які до пісенних і танцювальних номерів додали цікавинки зі студентського життя. Наступними виступали студенти першого курсу стоматологічного факультету. Бурхливі оплески викликав виступ гурту “Satellite”. Четвертими презентували себе першокурсники медичного факультету №1, які також представили вокальні і танцювальні номери, а також глядачі були в захопленні від жартів ведучих. На завершення виступили першокурсники медичного факультету №2, які до вокальних та танцювальних номерів додали сценки із студентського життя першокурсників-медиків, чим викликали бурхливі оплески присутніх.

Під час наради журі присутнім чудовий настрій та гарні мистецькі номери подарували артисти палацу “Академічний”.

Після бурхливого обговорення журі оголосили переможця свята та відзначили номінантів. Перше призове місце розділили першокурсники медичних факультетів №1 та №2, також їх відзначено у номінаціях відповідно – “Інтелект” та “Гумор”. Почесне третє місце та номінацію “Креативність” отримали студенти стоматологічного факультету. У номінації “Оригінальність” перемогли студенти фармацевтичного факультету. Студенти медичного факультету №4 здобули перемогу у номінації “Талант” .

Щиро вітаємо першокурсників з першим виходом на сцену палацу “Академічний”, бажаємо нових перемог та здобутків на благо Буковинського державного медичного університету.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати