• Українська
  • English
День медичного факультету №4 з відділенням молодших медичних і фармацевтичних фахівців
День медичного факультету №4 з відділенням молодших медичних і фармацевтичних фахівців

День медичного факультету №4 з відділенням молодших медичних і фармацевтичних фахівців

14 грудня 2011 року у приміщенні палацу “Академічний” відбулися урочистості з нагоди святкування Дня медичного факультету №4 з відділенням молодших медичних і фармацевтичних фахівців.

З вітальним словом до викладачів та студентів звернувся Т.М. Бойчук, ректор Буковинського державного медичного університету. “З кожним роком факультет зростає і міцніє, збільшується кількість студентів як вітчизняних, так й іноземних. На сьогодні тут навчаються біля 500 студентів, а за 17 років свого існування факультет випустив більше двох тисяч кваліфікованих молодших спеціалістів. Важливим кроком є реалізація ступеневої освіти на факультеті. Шановні студенти, Ви можете пишатися тим, що Ви випускники Медичного факультету №4,” – зазначив Тарас Миколайович. Ректор побажав усім присутнім гараздів, добра та здоров’я та вручив грамоти кращим викладачам та студентам факультету.

Т.В. Сорокман, декан медичного факультету №4 з відділенням молодших медичних і фармацевтичних фахівців також привітала студентів та викладачів зі святом, побажала міцного здоров’я, добра, щастя та подальшого процвітання.

Привітати винуватців свята прийшли: О.І.Іващук, проректор з наукової роботи і міжнародних зв’язків, І.В. Геруш, в.о. проректора з науково- педагогічної роботи, Н.І. Зорій, проректор з науково-педагогічної роботи, В.Д. Москалюк, В.Г. Глубоченко, І.Г. Савка, В.В. Білоокий, П.В. Присяжнюк – декани медичних факультетів №1, №2 та №3, стоматологічного та фармацевтичного факультетів Буковинського державного медичного університету, а також О. Ф. Кулик, М.М. Сащук, І.С. Єфтемій – директори Чернівецького, Вашківецького та Новоселицького медичних коледжів.

Представники вищезазначених коледжів привітали своїх колег, подарувавши присутнім чудові мистецькі номери. Студенти медичного факультету №4 з відділенням молодших медичних і фармацевтичних фахівців також дарували гарний настрій гостям за допомогою пісні і танцю.

Ми приєднуємося до вітань, бажаємо медичному факультету №4 з відділенням молодших медичних і фармацевтичних фахівців нових звершень та перемог.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати