• Українська
  • English
Викладачі та студенти Чернівецького медичного коледжу БДМУ відсвяткували новосілля
Викладачі та студенти Чернівецького медичного коледжу БДМУ відсвяткували новосілля

Викладачі та студенти Чернівецького медичного коледжу БДМУ відсвяткували новосілля

29 серпня відбулося урочисте відкриття навчального приміщення Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету, що на вулиці Текстильників,1. Починаючи з вересня студенти коледжу спеціальності “Сестринська справа” розпочнуть навчання в оновленому приміщенні, оснащеному всім необхідним обладнанням та сучасною технікою.

“Фах медика був і залишатиметься щоденно необхідним та соціально важливим для суспільства. А Чернівецький медичний коледж БДМУ виконує провідну роль у підготовці молодших медичних спеціалістів, формуванні медичної еліти Буковини та держави загалом. Відкриття нового приміщення спеціальності “Сестринська справа” є свідченням перспективності закладу, який, починаючи з 1914 року, підготував десятки тисяч висококваліфікованих спеціалістів”, – зазначив у вітальному слові Михайло Папієв, голова Чернівецької облдержадміністрації.

З вітальними словами до присутніх звернувся Ігор Шкробанець, начальник Головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

Продовжив церемонію вітання та нагородження професор Тарас Бойчук, ректор Буковинського державного медичного університету, який побажав викладачам та студентам коледжу сумлінно навчати й навчатися у стінах коледжу на благо розвитку медицини й медичної науки. Принагідно ректор привітав усіх присутніх із початком нового навчального року.

Також із святом привітав викладачів та студентів Ігор Незборецький, начальник управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради.

Після урочистого перерізання жовто-блакитної стрічки на вході до корпусу Михайлом Папієвим, губернатором краю та Олександром Куликом, директором коледжу всі присутні мали змогу зробити огляд-екскурсію приміщенням.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати