• Українська
  • English
В БДМУ відзначили День працівників освіти
В БДМУ відзначили День працівників освіти

В БДМУ відзначили День працівників освіти

4 жовтня 2011 року У Буковинському державному медичному університеті відбулися урочистості приурочені Дню працівників освіти.

З вітальним словом до високоповажних гостей, професорсько-викладацького складу та студентів БДМУ звернувся ректор Т.М. Бойчук. Тарас Миколайович зазначив, що міцні знання випускників університету, їх життєві та професійні перемоги є результатом праці професорсько-викладацького складу, яка допомагає будувати майбутнє медицини не тільки Буковини, але й усієї України. Також Тарас Миколайович щиро подякував представникам крайової та міської влади за підтримку і співпрацю.

Привітав працівників БДМУ зі святом М.І. Гайничеру, заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації. Михайло Іванович передав щирі вітання від М.М.Папієва, Голови Чернівецької облдержадміністрації, наголосивши на тому, що завдяки професорсько-викладацькому складу студенти Буковинського державного медичного університету є гордістю держави у галузі медицини та науки.

До вітальних слів долучилися також і високоповажні гості, а саме: Керуючий справами Чернівецької обласної ради Моісей Аркадій Євгенович; Начальник Головного управління охорони здоров’я Чернівецької облдержадміністрації Ігор Дмитрович Шкробанець; Начальник Головного управління освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Йозефович Бауер; Заступник Чернівецького міського голови з питань діяльності виконавчих органів Паскар Олександр Євгенович; Заступник начальника управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради Любов Миколаївна Бабаєнко; Начальник управління освіти Чернівецької міської ради Василина Семенівна Малишевська.

Крім вітальних слів роботу викладачів БДМУ з нагоди Дня працівника освіти було відзначено Почесними подяками та грамотами Міністерства охорони здоров’я України, Чернівецької обласної державної адміністрації, Чернівецької обласної ради, Чернівецької міської ради, Головного управління охорони здоров’я та Головного управління освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації, управління охорони здоров’я та управління освіти Чернівецької міської ради, Буковинського державного медичного університету.

Привітали своїх наставників і студенти Буковинського державного медичного університету, які подарували всім присутнім чудові пісенні та танцювальні номери. З привітанням виступив В.Смандич, Голова Студентської ради БДМУ, вручивши дипломи викладачам-переможцям щорічного студентського опитування.

Шановні викладачі БДМУ ще раз прийміть найщиріші привітання з Вашим професійним святом, зичимо Вам міцного здоров’я, віри в свої сили, вагомих здобутків на благородній освітянській ниві.

Список нагороджених

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати