• Українська
  • English
БДМУ – переможець Всеукраїнського конкурсу ВНЗ у номінації «Якість освіти»
БДМУ – переможець Всеукраїнського конкурсу ВНЗ у номінації «Якість освіти»

БДМУ – переможець Всеукраїнського конкурсу ВНЗ у номінації «Якість освіти»

Вищий державний навчальний заклад України «Буковинський державний медичний університет» здобув перемогу у конкурсі серед вищих навчальних закладів України на отримання почесного звання «Лідер інновацій в освіті» в номінації «Якість освіти», який проводився вперше в рамках Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті».

 

Виставка проводилася 24-26 жовтня 2017 року у м. Київ за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

Метою конкурсу була презентація інновацій у створених системах внутрішнього забезпечення якості освіти та їх вплив на організаційну та освітню діяльність вищого навчального закладу, якість підготовки фахівців.

Під час виставки представники нашого університету – доценти Тарас Кметь, Олександр Гараздюк та Сергій Сажин продемонстрували елементи системи внутрішнього забезпечення якості освіти – електронний журнал успішності, сервер дистанційного навчання, портал підготовки до складання ліцензійних іспитів у співставленні з результатами складання студентами та інтернами університету іспитів «Крок» упродовж 2014-2017 рр.

Буковинський державний медичний університет визнаний переможцем у номінації «Якість освіти», а навчальному закладу удостоєно почесного звання «Лідер інновацій в освіті».

Крім того, БДМУ представив інформаційно-комунікаційні технології підготовки слухачів підготовчого відділення університету до ЗНО. Експертну оцінку систем внутрішнього забезпечення якості освіти ВНЗ проводили науковці та фахівці Національної академії педагогічних наук України та Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, за результатами якої Буковинський державний медичний університет визнаний переможцем у номінації «Якість освіти», а навчальному закладу удостоєно почесного звання «Лідер інновацій в освіті». Крім того, університет нагороджено дипломом за активну інноваційну діяльність у підвищенні якості навчально-виховного процесу.

У виставці взяли участь 93 вітчизняні заклади вищої освіти та наукові установи, а також 12 закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій. Упродовж трьох днів захід відвідало понад 11 тисяч осіб.

Від імені ректорату щиро вітаємо увесь колектив нашого університету з високою нагородою.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати