• Українська
  • English
Студенти БДМУ підтримують Всесвітню акцію “День Землі”
Студенти БДМУ підтримують Всесвітню акцію "День Землі"

Студенти БДМУ підтримують Всесвітню акцію “День Землі”

Вже більше десяти років кожну четверту суботу березня в усьому світі проходить акція під назвою Година Землі. Людей закликають рівно на одну годину  вимкнути всі електроприлади (крім життєво необхідних), що є символом природоохоронного руху.

 

Цього року акція відбудеться 24 березня з 20.30 по 21.30.

З цієї нагоди студенти-медики вирішили організувати просвітницьку акцію для учнів 2-А класу Чернівецької СШ І ст. №35 (класний керівник Парпауц Сніжана Вікторівна).

Студенти другого курсу ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» під керівництвом асистента кафедри гігієни та екології Олени Павлівни Коротун та за підтримки керівника студентського наукового гуртка старшого викладача Оксани Василівни Кушнір провели для школярів тематичний урок «День народження Землі».

Студент Ярослав Пшеничний розповів діткам як і коли в різних країнах відмічають День Землі; як важливо берегти нашу планету від забруднення. Діти щиро і активно пропонували власні шляхи порятунку природи.

Разом усі учасники дійшли висновку, що з невеликих щоденних дій, як океан з крапель, складаються рішення глобальних екологічних проблем.

Студентка Олександра Ілик провела вікторину для маленьких знавців природи, Анастасія Лисенко, Анастасія Цимбаліста та Надія Попадюк підготували тематичні загадки, кросворди і ребуси. В ігровій формі учні дізналися багато нового про живу природу нашого світу, розмаїття видів тварин і рослин та необхідність їх захисту від винищення.

На завершення, усім учасникам акції були роздані інформаційні листівки з цікавою інформацією про Годину Землі та розмальовки із зображенням рідкісних, зникаючих видів тварин.

Підтримаємо Годину Землі!

Зловімо зв’язок з Землею!

Користуючись нагодую, закликаємо всіх підтримати цієї суботи акцію «Година Землі» Тема цьогорічної кампанії – Connect2Earth «Злови зв’язок з Землею» – підкреслює, що люди почали втрачати зв’язок з планетою, який нам так потрібно відновити. Природа дає нам не тільки естетичну насолоду, але й послуги та багатства, без яких неможливо уявити наше життя – чисту воду та повітря, регуляцію клімату, їжу, ресурси та багато іншого.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати