• Українська
  • English
Playback театр «Луна» виступив для студентів БДМУ
Playback театр «Луна» виступив для студентів БДМУ

Playback театр «Луна» виступив для студентів БДМУ

На базі медико-психологічного центру БДМУ і кафедри психології та філософії 27 березня 2018 року відбувся перфоменс студентського playback театру «Луна» МПЦ БДМУ для студентів  університету.

 

В ході перфоменсу спонтанно, без попереднього сценарію, «оживали» життєві історії студентів. Запрошені  ділилися веселими і сумними розповідями зі студентського життя, довгими історіями з різними персонажами і подіями, очікуваннями від весни, професійними планами і мріями. Щирість і невимушеність присутніх дозволила сформувати доброзичливу та дружню атмосферу.

Взаємодія будувалася за принципом: «слово» – «дія», «історія» – «сценічне програвання». Імпровізаційне відображення кожної історії надало можливість подивитися розповідачу на власну життєву ситуацію ніби зі сторони, побачити нові грані і способи вирішення проблем.

Актори playback театру «Луна»: Бойчук Юлія (6 курс, сп-ть «Медична психологія»), Грабовець Альона (5 курс, сп-ть «Лікувальна справа»), Загарюк Аліна (6 курс, сп-ть «Лікувальна справа»), Михайлін Євгеній (6 курс, сп-ть «Лікувальна справа»), Панчук Святослав (6 курс, сп-ть «Лікувальна справа»), Перун Тарас (6 курс, сп-ть «Лікувальна справа»), Оксіна Наталія (голова методичного об’єднання практичних психологів ВНЗ 1-2р.а., практикуючий психолог, член УСП); музичний супровід – Лунгу Максим (4 курс, сп-ть «Стоматологія»); керівник – викладач кафедри психології та філософії, психолог-консультант МПЦ БДМУ Осипенко Вікторія

Playback-театр – це одна з форм сучасного некласичного театру,

простір між психотерапією і неокласичним мистецтвом. У перекладі з англійської, «playback» означає «відтворення». Актори на сцені розігрують історії, які розповідають глядачі прямо із залу. Це і невеликі замальовки з життя, і довгі історії з різними персонажами і подіями, і мрії, і фантазії, і навіть сни. Playback-театр – це унікальна взаємодія між виконавцями і аудиторією. Людина, яка розповідає історію або випадок зі свого життя, сама обирає акторів для виконання ролей, а потім спостерігає як ця історія одразу ж відтворюється, набираючи артистичної форми і послідовності.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати