• Українська
  • English
Актуальні питання лікування артеріальної гіпертензії та можливості застосування телемедицини
Актуальні питання лікування артеріальної гіпертензії та можливості застосування телемедицини

Актуальні питання лікування артеріальної гіпертензії та можливості застосування телемедицини

7 червня 2011 року у Буковинському державному медичному університеті, де зібралися представники терапевтичних кафедр університету, спеціалісти ГУОЗ, лікарі-практики з лікарень міста Чернівці та області, представники медичних коледжів та в дистанційному режимі співдружні медичні заклади з Волині,  успішно проведена інтернет-конференція за участі завідувача відділу симптоматичних гіпертензій Національного наукового центру «Інститут кардіології ім. акад. М.Д.Стражеска» АМН України професора Юрія Миколайовича Сіренка та завідувача кафедри внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини БДМУ професора В.К.Тащука.

Темою конференції  та лекції Ю.М.Сіренка були нові стандарти лікування артеріальної гіпертензії, запропоновані Європейською асоціацією кардіологів, що винесені на загальне обговорення терапевтичної та кардіологічної спільноти, підходи до сучасної лікувально-діагностичної тактики, адже в Україні понад 11,9 млн  пацієнтів страждають на цю недугу.

Необхідність застосування позицій, висвітлених у стандартах та їх імплементації відносно ситуації з даним захворюванням в Україні, власні висновки та результати, заакцептовані провідним спеціалістом Київського інституту кардіології, практичне застосування у реаліях повсякденної роботи спеціалістів практичної медицини та науковців, нові цілі, котрі мають реалізувати лікарі нашої держави, – ось невеликий перелік тем, що затронуті у виступі проф. Ю.М.Сіренка.

Формат зустрічі є новинкою для медичного науково-практичного товариства Буковини, однак за результатами був високо оцінений, як такий, що сприяє набагато більшому охопленню аудиторії, дозволяє отримати інформацію без відриву від основного місця роботи та має сучасне наповнення і врешті-решт спрямований на розвиток медичної наукової думки нашої держави.

На завершення було повідомлено, що такий формат інтернет-конференцій, запропонований ректором БДМУ професором Т.М.Бойчуком, буде регулярно використовуватись. Наступна інтернет-зустріч з провідними кардіохірургами Німеччини буде проведено 14 червня 2011 року о 17:00 в конференц залі БДМУ (Театральна площа, 2, другий поверх).

Якісний та надійний Інтернет зв’язок забезпечено Інтернет-провайдером “Опенсвіт“, технічний супровід – сектор моніторингу якості освіти та інформаційно-аналітичного забезпечення БДМУ.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати