• Українська
  • English
В БДМУ розпочала роботу Школа молодого науковця
В БДМУ розпочала роботу Школа молодого науковця

В БДМУ розпочала роботу Школа молодого науковця

16 жовтня 2018 року у Великій конференц-залі Буковинського державного медичного університету відбулася презентація проекту Ради Студентського наукового товариства – Школа молодого науковця. Потужний механізм передачі наукового досвіду від студента до студента розпочав свою роботу.

 

Відкривала перше засідання Школи молодого науковця науковий керівник Студентського наукового товариства та голова Ради молодих учених Університету, доцент кафедри патологічної анатомії Олена Тюлєнєва. У свій промові керівник СНТ БДМУ акцентувала на важливості формування досвіду пошуку й аналізу інформації, навиків логічно мислити та обґрунтовано викладати власні судження, конструктивного діалогу та наукової дискусії у відстоюванні власної позиції вже з перших років навчання у вищому навчальному закладі, як невід’ємних якостей науковця.

Голова Рад СНТ БДМУ Анастасія Гоян вела активний полілог з аудиторією про те, що таке наука, як потрапити у світ медичної науки та наскільки важливим є безперервний розвиток особистості науковця.

Координатор Внутрішньовузівського сектору СНТ БДМУ та безпосередній куратор Школи молодого науковця Христина Палига ознайомила студентів з тематичним планом занять та планом заходів проекту.

У Школі виховуватимуть молоде покоління науковців. Упродовж кількох місяців студенти молодших курсів від студентів-членів Ради СНТ БДМУ – «старших колег у науці» отримуватимуть безцінний багаж знань про те, як студенту почати наукову діяльність: обрати науковий напрям в медицині та організувати дослідження, здійснити пошук та аналіз наукової інформації логічно та обґрунтовано оформити отримані результати для презентації доповіді і публікації у науковому виданні та багато іншого.

Заступник голови Ради СНТ та координатор PR-сектору Алі Абузаїд у своїй доповіді згадав наукові події, що змінили історію медицини, наголосив на тому, що поклик до пізнання, нових відкриттів, самореалізації, сміливість у прийнятті нестандартних рішень є невід’ємними якостями лікаря-науковця.

Про діяльність Ради Студентського наукового товариства, його склад, події та заходи доповідала координатор Міжвузівського сектору Анна Лопачук. Рада СНТ – це формація сильних та унікальних особистостей, кожен з яких володіє лідерськими якостями, проте разом вони завжди вражають злагодженою командною роботою.

Завершив перше засідання Школи молодого науковця своєю мотиваційною промовою лікар-інтерн та член Ради молодих учених БДМУ, а також почесний член Ради СНТ Сергій Говорнян, наголосивши на тому, що навчання, наукова діяльність та постійне вдосконалення є необхідною складовою формування особистості дослідника, а Школа молодого науковця – один з маленьких кроків до великих досягнень. Як розробник програмного сервісу «BIMCO», презентував сайт та реєстраційну форму учасника конгресу.

Лікар-науковець – це унікальна особистість і професіонал у дослідницькій та практичній клінічній роботі: ніколи не байдужий до пацієнта, він завжди готовий до нестандартних рішень та індивідуального підходу для удосконалення лікувально-діагностичного процесу.

З великою радістю вітаємо наших майбутніх колег у науці!

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати