• Українська
  • English
Академія шляхетності та етикету стартувала в БДМУ

Академія шляхетності та етикету стартувала в БДМУ

20 березня даний освітній проєкт Буковинського державного медичного університету розпочав свою роботу. Слухачі мали можливість прослухати першу ознайомчу лекцію та познайомитися зі спікерами заходу. З успішним початком усіх присутніх привітала ініціатор даного заходу – професор Оксана Андрієць, в.о. ректора університету та побажала студентам плідної праці, цікавих інтерактивів та багато корисних навичок.


Першу лекції презентувала керівник проєкту – проректор закладу вищої освіти з науково-педагогічної роботи та виховання доцент Ніна Зорій.
Ніна Іванівна також представила спікерів:

  • доцентку закладу вищої освіти кафедри суспільних наук та українознавства Ларису Шутак,
  • завідувачку кафедри психології та філософії, професорку закладу вищої освіти Аллу Борисюк,
  • заступницю генерального директора із загальних питань та комунікації Чернівецького обласного перинатального центру, депутатку Чернівецької обласної ради, заслужену журналістку України Любов Годнюк,
  • помічника ректора закладу вищої освіти з іміджевої політики університету, доцентку Інгу Єремійчук І.В.,
  • заслужену артистку України, художню керівницю палацу «Академічний» Валентину Головко В.М.

Під час самого засідання було обрано координаторів «Академії шляхетності та етикету» з числа студентського активу. Ними стали представниця Студентської ради Зварич Олександра, студентка 4-го медичного факультету № 1 та Казєв Владислав, студент 1-го курсу, медичного факультету № 2.


Зауважимо, що основною метою проєкту є формування загальної культури особистості фахівця з вищою освітою. У межах проєкту будуть надаватися практичні рекомендації з питань мовного, ділового етикету, психології спілкування, мережевого, соціального та світського етикету. Опанування навичок красномовства, а також формування корпоративної культури є необхідними у досягненні професійного успіху, тому також включені в програму проєкту.
Програма “Академії шляхетності та етикету” відкрита для пропозицій студентів та їх безпосередньої участі. Запрошуємо до співпраці.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати