• Українська
  • English
БДМУ переміг у конкурсі міжнародних освітніх проектів Erasmus+
БДМУ переміг у конкурсі міжнародних освітніх проектів Erasmus+

БДМУ переміг у конкурсі міжнародних освітніх проектів Erasmus+

Упродовж наступних трьох років БДМУ братиме участь у міжнародному освітньому проекті за Програмою Європейського Союзу Erasmus+ KA2 CBHE «Simulation in Undergraduate MEDical Education for Improvement of SAFEty and Quality of Patient Care (SAFEMED+)» (Симуляційне навчання в медичній освіті для підвищення безпеки та якості догляду за пацієнтом).

Координатором проекту виступає Тбіліська медична академія ім. Петре Шотадзе, партнери проекту, включаючи БДМУ, – Університет Сантьяго де Компостела (Іспанія); Вільнюський університет (Литва); Катанійський університет (Італія); Тернопільський національний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського (Україна); Єреванський державний університет (Вірменія); Університет Айбусак (Вірменія).

Основною метою SAFEMED+ є покращення якості медичної освіти відповідно до вимог CBME (Competence Based Medical Education), що, в свою чергу, сприятиме розвитку відповідних клінічних компетенцій серед випускників університетів-партнерів. Розробка занять для підвищення кваліфікації та постійного професійного розвитку серед викладачів за допомогою методології OSCE і стандартів BME (Basic Medical Education) дозволить викладачам університету здобути нові знання та вдосконалити викладання з використанням симуляційного обладнання, активно обмінюватися досвідом із колегами з інших країн. Студенти зможуть навчатися клінічним навичкам у безпечному середовищі із застосуванням найсучаснішого симуляційного обладнання за стандартами Всесвітньої федерації медичної освіти. Також проект передбачає створення платформи «Базові клінічні навички» з метою надання консультаційних послуг, що дозволить проводити консультації на відстані та сприятиме зміцненню системи охорони здоров’я в країнах-бенефіціарах.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати