• Українська
  • English
БДМУ співпрацюватиме з Обласним центром контролю та профілактики хвороб МОЗ України

БДМУ співпрацюватиме з Обласним центром контролю та профілактики хвороб МОЗ України

20 грудня в.о. ректора БДМУ Оксана Андрієць та в.о. генеральної директорки Центру Наталія Гопко підписали Меморандум про співпрацю.

Меморандум укладений з метою координації зусиль щодо профілактики захворювань, промоції здорового способу життя та формування усвідомленого та відповідального ставлення населення до власного здоров’я як базової цінності життя.

зустріч 1
зустріч4
зустріч7
зустріч10
зустріч11

«Університет завжди тісно співпрацював із Чернівецьким обласним центром контролю та профілактики хвороб МОЗ України і надалі співробітники та студенти БДМУ будуть продовжувати цю діяльність. А підписання Меморандуму тільки підсилить нашу спільну роботу задля збереження здоров’я та життя буковинців,» – зазначила Оксана Анатоліївна.

Наталія Василівна у свою чергу подякувала співробітникам та студентам БДМУ, які активно долучаються інформаційними заходами та просвітницькими публікаціями до діяльності Чернівецького обласного центру громадського здоров’я. Також відзначила роботу лікарів-інтернів у інфекційних відділеннях та студентів на пунктах вакцинації у рамках боротьби з COVID-19.

Під час засідання було обговорено установчі питання співпраці та намічено плани подальшої спільної роботи.

Участь у зустрічі взяли: Юрій Падурару, завідувач відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань Центру, Мар’яна Миронюк, заступник генерального директора з організації епідеміологічного нагляду, Володимир Антонюк, начальник відділу промоції здорового способу життя Центру; Ніна Зорій, проректор з науково-педагогічної роботи та виховання університету, Інга Єременчук, помічник ректора з іміджевої політики, Олександр Буряк, декан медичного факультету №1, Наталія Шутак, керівник відділу з виховної роботи та гуманітарних питань, Людмила Гринкевич, голова ради кураторів БДМУ, головні куратори факультетів, Андрій Корняков, в.о. голови Студради БДМУ.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати