• Українська
  • English
Члени Ради СНТ – офіційні представники BIMCO на студентській міжнародній медичній конференції ICHAMS (Дублін, Ірландія)

Члени Ради СНТ – офіційні представники BIMCO на студентській міжнародній медичній конференції ICHAMS (Дублін, Ірландія)

Протягом 6-8 лютого 2020 року відбулася студентська міжнародна медична конференція ICHAMS (The International conference for Healthcare and Medical Students) – це перша студентська конференція в Ірландії, заснована в Королівському коледжі хірургів в Ірландії (RCSI) у 2010 році, яка щорічно організовується групою студентів денної форми навчання в RCSI Дублін, Ірландія.

9 студентів БДМУ взяли участь в даній конференції, серед яких Палига Христина, студентка 6 курсу, Левинська Наталія, студентка 5 курсу, Горячок Максим, студент 2 курсу медичного факультету №2 та Геруш Катерина, Сокольник Ірина та Саєвська Яна, студентки 2 курсу медичного факультету №1, які є членами Ради СНТ БДМУ.

Студенти презентували постерні доповіді на теми:

  • «Epidemiology and Syntropy of Congenital Heart Defects in Newborn Children of the Chernivtsi Region» (Палига Христина),
  • «Some Features of Breast Cancer Progression» (Левинська Наталія),
  • «Effect of 3-day introduction of glutathione on activities of H2S-producing enzymes in kidneys under experimental nephropathy conditions» (Геруш Катерина),
  • «Evolution of RULs and their impact on urogenital system in postnatal period of life» (Горячок Максим),
  • «Risk forecasting of duodenal ulcer development in children» (Сокольник Ірина).

 

Також варто зазначити, що Палига Христина та Левинська Наталія взяли участь у даній конференції за партнерською угодою, укладеною між конференціями ICHAMS та BIMCO.

Вони є офіційними представниками BIMCO на даній конференції та активно займались популяризацією конгресу BIMCO 2020, який відбудеться 7-10 квітня 2020 року. В процесі спілкування з учасниками конференції, були заведені нові знайомства із представниками інших країн та організаторами популярних європейських студентських конференцій, що сприятиме укладанню нових партнерств надалі, а також поширення інформації про наш конгрес серед студентів дозволить збільшити кількість іноземних учасників та гостей BIMCO в майбутньому.

Під час конференції студенти мали змогу відвідати такі воркшопи, як

  • «Endarterectomy skills»,
  • «The role of animals in healthcare»,
  • «Yoga and mindfullness»,
  • «General practice skills»,
  • «Intubation and cricothyrotomy skills» тощо.

Заслухали лекцію Prof.  Niamh Nic Daéid (Професор криміналістики та директор з досліджень університету Данді) чиї  роботи виграли нагороду Стівена Фрая за громадську участь, нагороду судово-медичного експерта ENFSI та нагороду Пітера Ганця за послуги з розслідування пожеж. На сьогодні вона має понад 120 наукових публікацій. Її наукові інтереси включають криміналістику, пожежну розвідку, нові психоактивні речовини та нові загрози, пов’язані з наркотиками.

Особливо вдячні оргкомітету ICHAMS за дружність і високий рівень організації конференції! Щиро запрошуємо взяти участь наших партнерів та всіх охочий у конгресі BIMCO 2020.

 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати