• Українська
  • English
День фармацевтичних працівників!
День фармацевта!

День фармацевтичних працівників!

Шановні викладачі та студенти фармацевтичного факультету Буковинського державного медичного університету, працівники фармацевтичної галузі!

Щиросердно вітаю Вас з професійним святом – Днем фармацевтичного працівника! Приміть у цей святковий день щиру подяку за ваші знання і досвід, за наполегливу щоденну працю.

Потреба людини бути здоровою, мати повноцінне за якістю життя – одна з основних потреб, на забезпечення якої впродовж століть спрямовані зусилля працівників фармації, галузі, що вивчає  проблеми створення, безпеки, відпуску та маркетингу лікарських засобів; пошуку природних джерел лікарських субстанцій.

Зауважу, що фармацевтична галузь в нашій державі неухильно росте й розвивається. Підвищується рівень підготовки провізорів, розширюється асортимент ліків та поліпшується якість обслуговування в аптеках.

Приємно відзначити, що свій вагомий внесок у цей розвиток вносить Буковинський державний медичний університет – сучасний заклад вищої освіти, який готує висококваліфікованих фахівців для наукової і практичної фармації.

За роки існування на фармацевтичному факультеті БДМУ було підготовлено понад 1500 фахівців фармацевтичної галузі. На сьогодні на факультеті навчається понад 800 студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю “Фармація, промислова фармація” освітнього ступеня «магістр». Отримано ліцензію на підготовку іноземних студентів зі спеціальності «Фармація, промислова фармація» за другим магістерським рівнем вищої освіти, успішно акредитована освітня програма зі спеціальності. В університеті створена належна матеріально-технічна база для успішного навчання студентів та оволодіння практичними навичками, які  в майбутньому дозволять випускникам стати конкурентноспроможними фахівцями.

Тож у цей святковий день бажаю усім, хто працює у фармацевтичній галузі, працівникам аптечної мережі, науковцям, викладачам та студентам міцного здоров’я, миру, добра та благополуччя. Вдячність та шана людей нехай і надалі надихають вас на подальші успіхи та професійні здобутки.

З повагою

т.в.о. ректора                                            Ігор Геруш

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати