• Українська
  • English
Дорогі фармацевти, викладачі та студенти фармацевтичного факультету БДМУ!

Дорогі фармацевти, викладачі та студенти фармацевтичного факультету БДМУ!

Щиросердно вітаю  Вас із професійним святом – Днем фармацевтичного працівника!

Принагідно дякую за Ваші знання і досвід, за наполегливу щоденну працю.

Фармацевтична галузь України зростає і розвивається з року в рік, разом з тим підвищується рівень підготовки фармацевтів, поповнюється асортимент ліків та покращується якість обслуговування в аптечних установах.

Зауважимо, що вагомий вклад у розвиток галузі робить Буковинський державний медичний університет, який готує чудових фахівців для наукової і практичної фармації.

Фармацевтичний факультет нашого закладу освіти успішно функціонує вже вісімнадцять років та зростив понад 1500 провізорів, клінічних провізорів та фармацевтів. Нині на факультеті навчається близько 800 студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю «Фармація, промислова фармація» освітнього ступеня «магістр».

Цьогоріч вперше на факультеті реалізовано програму академічної мобільності й ця практика буде продовжена Отримано ліцензію на підготовку іноземних студентів зі спеціальності «Фармація, промислова фармація» за другим магістерським рівнем вищої освіти, успішно акредитована освітня програма зі спеціальності.

У цей буремний час окрема подяка студентам та викладачам факультету за їх активну громадську та патріотичну позицію. З перших днів війни всі активно почали займатися волонтерською роботою та допомагати нашим Захисникам та Захисницям – продуктивно долучилися до сортування ліків в гуманітарних та волонтерських штабах; зорганізували та провели низку благодійних акцій для «Міста добра» (догляд за дітьми-біженцями та дітьми з малозабезпечених сімей) та дитячого будинку «Ромашка» (с. Оршівці); проведено загальнофакультетську акцію зі збору коштів на ЗСУ; фахівці-фармацевти університету виготовляють лікарські форми (мазі, розчини) для військовослужбовців, плетуть маскувальні сітки та костюми; організовано щорічну благодійну акцію з виготовлення фіточаїв «Зігрій солдата» (яка започаткована ще у 2014 році). Багато вже зроблено і багато є планів на майбутнє у фармацевтичного факультету.

Тож спільними зусиллями працюємо задля перемоги нашої держави, заради мирного та успішного майбутнього, заради щасливого життя всіх українців.

Тож у цей святковий день бажаю усім, хто працює у фармацевтичній галузі, працівникам аптечної мережі, науковцям, викладачам та студентам міцного здоров’я, перемоги, миру, добра та Божого благословення.

В. о. ректорки                                                             Оксана АНДРІЄЦЬ

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати