• Українська
  • English
Дякуємо Захисникам!

Дякуємо Захисникам!

В читальному залі бібліотеки БДМУ за ініціативи асистента кафедри гістології, цитології та ембріології Людмили Андрущак та бібліотекаря І кат. Світлани Тулевської відбулася зустріч з військовими ЗСУ бійцями 8 окремого гірсько-штурмового батальйону: заступником командира батальйону, стрільцем, помічником гранатометника, ротним вогневої підтримки протитанкового взводу.

Вони поділилися з присутніми інформацією про їхню нелегку, але таку важливу роботу, про актуальні проблеми, які в умовах воєнного стану є особливо небезпечними.  Розповіді військових були підсилені відеорядом про життя наших захисників. Сповнені оптимізму й віри в перемогу, бійці наголошували на необхідності дотримуватися рекомендацій ДСНС та допомагати нашим військовослужбовцям, тому що саме у єдності – сила українців.

Військовослужбовці відповідали на численні запитання, які цікавили присутніх. Зокрема, обговорили важливість та цінність роботи медика у воєнний час. Заступник командира батальйону маючи чисельні вогнепальні поранення, з власного досвіду розповів як важливо вчасно і кваліфіковано надати медичну допомогу на лінії фронту.

Досвід військовослужбовців дали молодому поколінню поштовх для роздумів і дозволили чіткіше усвідомити свою причетність до подій, які відбуваються в Україні. Щиро дякуємо всім захисникам України за те, що вони роблять для нас! Ми неодмінно переможемо!

Крім інших подарунків військовим вручили маскувальну сітку, до плетіння якої долучилися студенти та співробітники університету.

Захід відвідали студенти ІІ курсу Медичного факультету № 2, студенти І курсу фахового медичного коледжу БДМУ «Медсестринство» (база 9). За присутності головного куратора Медичного факультету № 2 Дениса Столяра, доцента кафедри гістології, цитології та ембріології Наталії Пентелейчук, викладача фахового коледжу Тетяни Дроник, директора бібліотеки Анни Кіселиці, технічний супровід Ірини Кухлій, співробітників бібліотеки.

 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати