• Українська
  • English
На зустрічі групи рівних обговорили питання тайм-менеджменту сучасного викладача
На зустрічі групи рівних обговорили питання тайм-менеджменту сучасного викладача

На зустрічі групи рівних обговорили питання тайм-менеджменту сучасного викладача

2 липня фасилітаторкою Лілією Борейко (доцент кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти) зорганізовано на базі навчально-тренінгового центру симуляційної медицини проведення вже шостої зустрічі групи рівних з викладачами Буковинського державного медичного університету (Святослава Юрнюк, Олег Хомко, Олена Макарова, Віталій Смандич, Оксана Юрків, Алла Перижняк, Ганна Кшановська, Ігор Морар, Галина Марараш, Марина Бачу).

Учасники групи рівних мають змогу обговорити проблеми в педагогічній практиці, поділитися власним досвідом, засвоїти нові викладацькі підходи, вивчити педагогічні методики і при цьому отримати бали безперервного професійного розвитку.

Слід зазначити, що це була перша офлайн зустріч, оскільки попередні п’ять – проведено в онлайн-режимі. Група рівних об’єднала креативних, вмотивованих викладачів, які горять своєю справою, професійно удосконалюють свої знання та вміння, готові ділитися ними і вчитися в інших.

       

Учасники мали змогу послухати доповідь Святослави Юрнюк (заступник начальника навчального відділу) про тайм-менеджмент сучасного викладача. Доповідачка розповіла про закони тайм-менеджменту, матрицю Ейзенхауера як інструмент розставлення пріоритетів, проблеми та методи керування часом, принципи ефективної організації та правила планування часу.

 

Викладачі активно працювали над розв’язанням ситуаційних задач у групах: аналізували помилки щодо планування часу, обирали актуальні хронофаги («поглиначі часу») та надавали пропозиції щодо їх усунення, розподіляли запропоновані завдання у матриці Ейзенхауера.

Зустріч пройшла цікаво і змістовно, з бурхливим обговоренням.

Наприкінці було проведено підсумки всіх зустрічей. За ввесь час учасники дізнались про групи рівних для освітян та як знайти порозуміння з «цифровим» поколінням студентів (Лілія Борейко), опанували правила надання конструктивного зворотного зв’язку (Юліана Букатару), засвоїли методику проведення дебрифінгу (Віталій Смандич), дізналися як запобігти професійному вигоранню (Олег Хомко) та опанували навичками тайм-менеджменту (Святослава Юрнюк).

Оскільки шосте заняття стало серединою всіх зустрічей, всі учасники отримали сертифікати про участь у групі рівних.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати