• Українська
  • English
Найбільший в Східній Європі медичний форум продовжує роботу в БДМУ
Найбільший в Східній Європі медичний форум продовжує роботу в БДМУ

Найбільший в Східній Європі медичний форум продовжує роботу в БДМУ

Секційні засідання стали початком третього дня Медико-фармацевтичного конгресу студентів та молодих учених BIMCO 2021 ONLINE. За допомогою дистанційних технологій учасники мали змогу продемонструвати результати власних наукових досліджень та взяти участь у наукових дискусіях, продемонструвавши свій рівень підготовки.

Після завершення доповідей всі гості конгресу приєднались до воркшопу від команди AMBOSS, що спеціалізуються на підготовці до таких іспитів як IFOM та USMLE, де представники цієї платформи поділились з учасниками лайфхаками з успішного навчання, дискутуючи на тему «Study smarter, not harder: being better at medicine».

Отримавши корисні поради та здобувши нові навички, молоді науковці продовжили доповіді на секційних засіданнях. В той же час стартувала і нова секція для конгресу BIMCO 2021, яка була присвячена виключно хворобі COVID-19, що демонструє неабияке зацікавлення та прагнення учасників поглибити свої знання та дослідити досі нез’ясовані факти цієї надзвичайно актуальної проблеми сьогодення.

В перерві між секційними засіданнями для учасників секції «COVID-19» з лекцією на тему «Navigating Patient Care Challenges During the Pandemic & What More Needs To be Done» виступила Marina Haque (США).

Учасники секції «Хірургічні хвороби» мали змогу прослухати інформативну лекцію на тему «Approach to multiple-trauma patients», яку для них підготував спікер з Йорданії Osama Al-Odat.

А для слухачів секції «Педіатрія» свою лекцію на тему «Pediatric cancer care in times of crisis: Perspectives from the Institute of Cancer and Crisis» зачитала Yeva Margaryan (Вірменія).

Повторивши досвід минулого дня конгресу, спікери доєднались до членів журі та висловили захоплення рівнем підготовки учасників.

Зробивши перерву на каву, всі охочі учасники та гості форуму взяли участь у «Virtual Speed Meetings», де вони знайомилися, обмінювалися досвідом наукових досліджень та участі у конференціях різних рівнів.

Третій день конгресу, що видався не менш насиченим за перші два дні, завершився, всі учасники та організаційний комітет отримали незабутній досвід та нові враження.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати