• Українська
  • English
Навчання у медичному університеті – це кропітка постійна праця
Навчання у медичному університеті – це кропітка постійна праця

Навчання у медичному університеті – це кропітка постійна праця

Про навчання та студентське життя в БДМУ розповідає цьогорічна випускниця

Валерія Сидор, випускниця фармацевтичного факультету

Завершуючи навчання в школі, я вже знала, що в майбутньому моя професія буде пов’язана з допомогою людям. І ось, обираючи між найкращими вишами, для опанування майбутньої професії обрала Буковинський державний медичний університет. Поступила на навчання і зрозуміла, що мій вибір був вірним – тут все відповідально, викладачі чудові, пояснюють доступно інформацію, виховують достойних особистостей. Університет подарував мені спектр позивних емоцій та дружбу й підтримку чудових людей.

Студентські роки – насичені, цікаві, як та веселка після дощу.

Памятаю, свій перший курс, сидиш на парах, вчиш латинську мову і починаєш розуміти, що їдеш у величезному та потужному потязі під назвою БДМУ до нових знань. В нас тут своя медична родина, де розумні, чуйні, ввічливі, якщо треба допоможуть, підскажуть, нададуть мотивацію йти далі не зупиняючить. Але має бути розуміння, що навчатись у медичному університеті це кропітка постійна праця.

Хоча наше покликання фармація і медицина, та у нас є дуже багато різносторонніх творчих захоплень, які ми сповна зреалізовуємо у палаці «Академічний» – в нашому мистецькому студентському осередку. Впродовж перебування в стінах нашого університету, Ви обов‘язково знайдете товаришів, а можливо і найкращих друзів, як сталось у моєму житті! З нами не засумуєш, Вас то в морг поведуть, то під мікроскопом розглянете якогось мікроба або рослинку, то на практиці у аптеці чи у лікарні, відчуєте себе вже фахівцем і відповідальним за виготовлення чи призначення ліків.

Безперечно в університеті, основна діяльність – це навчання, опанування майбутньої професії, але є час і на захоплення. Моє – фотографія, люблю бачити прекрасне та фіксувати це на фотоплівці, щоб потім поділитись з друзями. Університет подарував можливість фотографувати багато студентських подій, за що я дуже вдячна!

Неймовірного та вагомого досвіду я набула, ставши заступником Голови Студентської ради, що дало змогу реалізувати багато проєктів, втілюючи мрії потребуючих людей та даруючи добро.

Мої любі молодші колеги, Ви тільки починаєте свій шлях до успіху, від щирого серця бажаю вам, щоб він був вдалим та результативним, велетенського Вам прориву вперед! Ніколи не сумнівайтесь і долайте свої страхи, адже БДМУ успішно дає можливість реалізовати себе у фармацевтичній та медичній сферах на професійному рівні.

Вірте в себе, у свої сили, навіть тоді коли у Вас ніхто не вірить, і удача не залишить Вас! Бажаю Вам повноцінно та насичено провести роки навчання у найкращому навчальному закладі України – БДМУ.

 

 

 

Дорогі абітурієнти, хочу розвіяти Ваші сумніви з приводу медичних університетів. Так, тут важко вчитись, але цікаво, завжди є розвиток та нестримний темп студентського життя, йдучи до отримання омріяної професії, і це круто. Якщо Ви відчуваєте у глибині душі, що Ваше призначення приносити користь оточуючим, віддаючи час, сили, і не очікуючи нічого взамін, тоді навіть не вагайтесь, а оберайте своє майбутнє, яке залежить тільки від нас самих!

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати