• Українська
  • English
Навчання в БДМУ – це постійний рух
Навчання в БДМУ – це постійний рух

Навчання в БДМУ – це постійний рух

Яким було навчання в коледжі БДМУ розповідають цьогорічні випускники

Діана Мигаєсі – спеціальність «Фармація, промислова фармація» (молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти)

Закінчивши навчання в ліцеї з медичним спрямуванням, я захотіла розвиватися далі. Змалку вважала, що моє покликання – фармація, тому я вирішила обрати коледж Буковинського державного медичного університету.

Про свій вибір я не шкодую, адже навчання тут було незабутнім та сповненим емоціями. На другому курсі мені захотілося бути більш активною, ніж просто навчатися і бути старостою групи, тому я почала активно працювати в команді студентської ради коледжу БДМУ, ставши заступником голови студради коледжу. Паралельно я здобула право бути учасницею проєкту «Школа лідерів», згодом стала її координатором.

Напевно, говорячи про найкращі моменти за період навчання, я пригадую неймовірні тренінги проєкту «Школа лідерів».

Також я ніколи не забуду перерви між парами, коли тобі за тридцять хвилин потрібно дійти та ще й знайти потрібну кафедру. А також я добре пам’ятаю як ці роки мене стабільно можна було зустріти о 16.30 в адмінкорпусі БДМУ, де завжди вирувало бурхливе життя студради БДМУ.

Я вдячна університету не лише за знання, але і за нові знайомства. Саме тут я змогла познайомитися з людьми, які зробили величезний внесок у моє становлення як фахівця та особистості.

Сьогодні, закінчуючи навчання, я впевнено можу сказати, що я пишаюся тим, що була студенткою коледжу Буковинського державного медичного університету і сподіваюся, що ще буду студенткою Буковинського державного медичного університету – університету, який дає дорогу у майбутнє, можливість попри навчання розвиватися кожному студенту як особистості. Абітурієнтам та студентам я можу порадити цінувати кожен момент життя в університеті та з гордістю говорити про те, що саме ти є студентом БДМУ.

Кожен рік запам’ятався по-особливому

Владислав Павлюк – спеціальність «Медсестринство» (молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти)

Я обрав коледж БДМУ, оскільки неодноразово чув від знайомих, друзів та родичів про потужну наукову та технічну базу Буковинського державного медичного університету. Вперше я почув про БДМУ ще навчаючись у школі і вже тоді вирішив, що буду поступати саме сюди.

Успішно склав вступні іспити і ось – я вже студент коледжу БДМУ. 4 роки в коледжі пролетіли як один день, оскільки навчання – це постійних рух. За ці роки я отримав не тільки професійні знання та навички, а і вивчив всі маршрути в Чернівцях.

Кожен рік запам’ятався по своєму, особливо 1 курс, коли ти, наче птах, який здійснює свій політ і не знає, куди йому летіти далі. Перший рік навчання найбільш запам’ятався моїм першим екзаменом, безсонними ночами, переживаннями… Але все це того вартує, бо, отримавши «відмінно», біжиш до батьків, щоб поділитись своїми емоціями й ці відчуття незабутні.

2 курс запам’ятався парами у лікарні. Ти спостерігаєш за медичними працівниками, як вони професійно виконують свої обов’язки, і починаєш мріяти, що через декілька років будеш схожий на них.

3 рік навчання мабуть був найбільш цікавим, оскільки ти вже можеш поспілкуватись з хворими і часто відчуваєш себе справжнім медиком.

4 рік навчання найбільш жаданий і водночас сумний, оскільки це останній рік в стінах коледжу. Цей рік найбільш відповідальний. Тисячі тестів, сотні запитань і це все, щоб отримати довгоочікуваний диплом.

Особисто я завжди намагався брати участь у всіх сферах студентського життя. Ще на першому курсі я очолив збірну коледжу з баскетболу і регулярно відвідував тренування. Саме під час навчання я розкрив себе в плані творчості, обравши гумор. Впродовж навчання в коледжі наша команда була переможцем безлічі гумористичних конкурсів та фестивалів («Буковинський кубок гумору», «КВКактус», «Подільська ліга гумору», «Студентська ліга сміху», «Тернопільська ліга сміху» тощо).

Також я активно займався науковою роботою, відвідував гуртки, брав участь в наукових конференціях та олімпіадах.

Майбутнім студентам хочу побажати наснаги, терпіння, оптимізму і головного – не боятись бути активними!

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати