• Українська
  • English
Ні разу не пошкодував, що зробив БДМУ частиною свого життя
Ні разу не пошкодував, що зробив БДМУ частиною свого життя

Ні разу не пошкодував, що зробив БДМУ частиною свого життя

Випускники-іноземні громадяни про навчання в Буковинському державному медичному університеті

Файсал Салім Аль-Бдур, випускник медичного факультету №3

Я чітко пам’ятаю той період, коли вирішив поступати в медичний університет та вирішував, який обрати. Серед всіх можливих варіантів вибрав БДМУ тому, що він має високий академічний та науковий рейтинг, чудово розвинуту інфраструктуру, потужну та активну студентську спільноту, а також гарні відгуки від знайомих випускників. Я ні разу не пошкодував, що зробив БДМУ частиною свого життя назавжди.

Є багато моментів із студентського життя, які я не забуду. Згадую, як на першому курсі ми ще нікого не знали, не знали одне одного, тільки знайомилися і починали дружити, проводили час разом, гуляючи містом. Ми також знайомилися і з українськими студентами, з якими досі дружимо. Ще запам’ятався мені виступ на сцені під час проведення урочистого заходу в БДМУ, я завжди намагався брати участь у подіях із життя університету.

Часто допомагав оргкомітету СНТ БДМУ в організації та проведенні різноманітних наукових заходів, оскільки завжди любив наукові дослідження. Я був членом Студентської ради БДМУ, з якою пов’язані всі найважливіші моменти мого життя в університеті. Також мені дуже подобається спорт, за час навчання я входив до команди БДМУ з футболу, яка неодноразово перемагала і була нагороджена на різноманітних чемпіонатах.

Хочу побажати майбутнім студентам гарно вчитися в університеті, хоч навчання і важке, але воно того варте. Відразу зрозумійте, чи медицина вам близька, і якщо так – сміливо йдіть до своєї мрії стати лікарем! Бажаю вам здоров’я і найшвидшого повернення до звичного життя без карантину!

Кожна мить в БДМУ є незабутньою…

Наір Аішварія Анілкумар, випускниця медичного факультету №3

У цьому університеті моя подорож розпочалася з 2014 року і часто нагадувала американські гірки, бо були й злети, й падіння. Однак мені за честь працювати з такими великими професорами та докторами, які допомогли змінити обличчя сучасної медицини. Буковинський державний медичний університет – це 75-річний університет з високим рейтингом серед університетів та високим академічним рівнем, що постійно підтверджується найкращими результатами складання іспиту в Медичній комісії Індії. Особливої уваги заслуговує тут дисципліна, атмосфера, інфраструктура лікарень та бібліотека – все на високому рівні і добре обладнані. Але найбільшу повагу викликає професорсько-викладацький склад університету, висококваліфікований та завжди готовий допомогти і дати знання.

Кожна мить в БДМУ є незабутньою, але деякі моменти справді особливі, а деякі змусять вас сміятись, коли ви згадуєте їх як, наприклад, двоярусні ліжка в гуртожитку, сон на лекціях та святкування з друзями їх днів народжень.

Майбутнім студентам БДМУ хочеться сказати, що медицина важка, цього не заперечуйте! Інколи навчання буде забирати у вас сили фізично (довгі години), виснажувати вас морально (величезний і складний процес) та емоційно (бачачи, що деякі речі справляють певний вплив). Але пам’ятайте, що це дійсно, дійсно зводиться до того, як ви все сприймаєте. Немає нічого, з чим неможливо впоратися! І не забувайте час-від-часу веселитися!

Залишайтеся вірними своєму покликанню, йдіть обраним шляхом та вірте в себе

Джеремайя Окло, випускник медичного факультету №3

Я розривався у виборі між трьома університетами на заході України в час, коли хотів перевестися з Донецька, де проходили воєнні дії. Прекрасна академічна репутація, що було доведено високим рівнем успішного проходження наших старших лікарів на державних іспитах, та потужна студентська спільнота зіграли ключову роль у виборі БДМУ. Навчання було важким, але кожне відпрацювання чи перескладання модуля було того варте та надало мені впевненості у своїх знаннях.

Незабутніх подій під час навчання було дуже багато, але особливо запам’яталося, коли моя команда виграла чемпіонат з футболу на медичному факультеті №3 та коли мене відзначили нагородою.

Під час навчання в БДМУ я мав кілька захоплень, серед яких чільне місце посідає розвиток акаунту на Youtube, графічний дизайн, кулінарія, біг. Також за час навчання я двічі брав участь у роботі Міжнародного медико-фармацевтичного конгресу студентів і молодих учених (BIMCO), де був нагороджений дипломом ІІ ступеня за мою наукову роботу, чим дуже пишаюся. В період навчання в БДМУ я також був Президентом Африканської спільноти БДМУ (2017-2019 рр.), член Студентської ради БДМУ, членом English Speaking club (під керівництвом Ніни Войткевич) та Проекту Територія зустріч / The Location (під керівництвом Вікторії Осипенко та Олександри Гарвасюк).

Майбутнім студентам БДМУ я бажаю залишатися вірними своєму покликанню, не сходити з обраного шляху та вірити в себе!

Відеопривітання Йорданської студентської спільноти БДМУ

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати