• Українська
  • English
Обери перспективу – обери БДМУ
Обери перспективу – обери БДМУ

Обери перспективу – обери БДМУ

Сьогодні ми знайомимо вас зі спеціальністю «Технології медичної діагностики та лікування».

Медицина – це чи не найбільш перспективна галузь у контексті змін. Зокрема тут відбудеться перехід від діагностики та лікування дисфункцій, хвороб окремих органів до системної роботи із організмом людини. Популярності набуває превентивна медицина, основним завданням якої є визначити можливі захворювання, передбачити їх та зробити все, щоб уникнути небезпечних наслідків.

Технології медичної діагностики та лікування

Майбутня медицина принесе з собою найточнішу діагностику, можливість прогнозування хвороб, комп’ютерне моделювання прогнозу та лікування, високоточну автоматизовану лабораторну діагностику, а також мікродіагностичні пристрої із підключенням до мережі, що дозволять кваліфікованому спеціалісту з технологій діагностики терміново повідомити лікаря про важливі зміни у здоров’ї пацієнта.

Читай ще Перелік конкурсних предметів

На сьогодні розробляються великі програми і проєкти, які будуть спрямовані вже не на лікування, а на профілактику того чи іншого захворювання за допомогою високоточних, у тому числі і генетичних досліджень. І це величезне поле для бурхливої діяльності фахівця з лабораторної діагностики.

Читай ще Майбутнім фахівцям з лабораторної діагностики провели професіографічну екскурсію

У найближчому майбутньому необхідними стануть спеціалісти нового покоління, зокрема ІТ медик, архітектор медичного обладнання, клінічний лаборант, маркетолог лабораторної діагностики, експерт із персоніфікованої медицини (спеціаліст, що досліджує генетичну карту пацієнта та розробляє індивідуальні програми його супроводу), лаборант-консультант із здорового старіння, мережевий лаборант.

У стінах університету студенти відкриють для себе найсучасніші методи навчання технології медичної діагностики та лікування. Сучасна навчально-наукова лабораторія університету має найкраще обладнання для експериментальної і дослідницької діяльності. Це дуже цікаво, і я думаю, що саме за такими дослідженнями майбутнє цієї професії.

Узагальнений об’єкт професійної діяльності майбутнього спеціаліста з технологій діагностики та лікування – виконання сучасних методів та технологій досліджень у лабораторіях різного профілю – гістологічній, гістохімічній, клініко-діагностичній, біохімічній, бактеріологічній, вірусологічній, імунологічній, цитогенетичній, молекулярно-генетичній, цитологічній, санітарно-гігієнічній, патологоанатомічній, судово-медичній, паразитологічній тощо.

Особистісні якості, мотивація до навчання, професійна орієнтованість і рівень свідомого вибору майбутньої професії, якість організації навчального процесу в ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» -це те, що є необхідним для здобуття фаху з лабораторної діагностики.

Практична медицина потребує якісних і, що дуже важливо – професійно орієнтованих кадрів. Саме такий рівень підготовки забезпечує ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет».

Двері нашого університету завжди відкриті як юним та допитливим, так і досвідченим та цілеспрямованим, як тим, хто прагне навчитися, так і тим, хто вміє вчити. Не забуваючи традицій, ми постійно рухаємося вперед, будуємо нові плани та наполегливо працюємо над їхньою реалізацію, не шкодуючи на це ані часу, ані сил, бо ми добре розуміємо, що наша діяльність послуговується майбутньому України.

Для зручності на Інформаційному центрі абітурієнта БДМУ розміщена вся необхідна інформація для цьогорічних вступників.

Приєднуйтеся до нас в соціальних мережах, де знайдете багато цікавої інформації, вражень від навчання та прямих включень з подій нашого навчального закладу:

Instagram

Telegram

Facebook

YouTube

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати