• Українська
  • English
Онлайн-зустріч студентів БДМУ з науковцем- хірургом Miyata Kenichi з США на сторінці «BIMCO-vision»

Онлайн-зустріч студентів БДМУ з науковцем- хірургом Miyata Kenichi з США на сторінці «BIMCO-vision»

19 жовтня 2021 року студенти БДМУ та дописувачі сторінки конгресу BIMCO як з інших ЗВО України, так із закордонних вузів, в соціальній мережі «Instagram» мали змогу долучитися до дискусії про медичну освіту та хірургічну практику в Америці з каліфорнійським практикуючим лікарем загальної хірургії Міята Кенічі (Miyata Kenichi MD).

Онлайн-підключення, організоване Радою Студентського наукового товариства БДМУ, відбулося о 16:00 год. за Північним тихоокеанським часовим поясом. Але навіть різниця у часі не стала завадою проведення ефіру, до якого студенти, які прагнуть бути в курсі подій медицини сьогоднішнього дня, підключалися о 2 годині ночі – понад 60 охочих з різних куточків світу долучились до прямого ефіру, який тривав годину часу.

Міята Кенічі – доктор медичних наук та хірург загальної практики у клініці невідкладної допомоги (Merced Medical Clinic/Urgent Care) в окрузі Мерсед штату Каліфорнія. Як молодий лікар, він займає активну позицію в соціальних мережах «Instagram» та «YouTube», на яких він ділиться цікавими клінічними кейсами та унікальними випадками зі своєї практичної діяльності.

В рамках проведення прямого ефіру глядачі мали змогу поговорити про особливості роботи хірургом у США, дізнатися про етапи американського медичного освітнього процесу, а також про три найцікавіших й одночасно найскладніших клінічних випадків з практики лікаря-хірурга Міата Кенічі.

Всі охочі могли особисто ставити запитання лікареві та отримати на нього відповідь в режимі реального часу попри значну відстань і кількагодинну різницю в часі. Увесь запис дискусії збережений на інстаграм-сторінці конгресу BIMCObimco_2022 – у розділі відео формату IGTV.

Слід зауважити, що такі прямі ефіри вже стали традицією конгресу BIMCO.

Радимо слідкувати за оновленнями та анонсами про проведення наступних прямих ефірів в соціальній мережі «Instagram» на сторінці конгресу BIMCO, оскільки науковці з усього світу діляться своїми знаннями та досвідом зі студентами та молодими вченими не лише протягом чотирьох днів конгресу, а й протягом всього року, використовуючи всі можливі засоби зв’язку сьогодення.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати