• Українська
  • English
Перше засідання Школи молодого науковця

Перше засідання Школи молодого науковця

5 жовтня 2021 року розпочався новий навчальний рік у Школі Молодого Науковця. ШМН є проектом, що створений Радою Студентського наукового товариства Буковинського державного медичного університету з метою підготовки та спрямування студентів І-ІІІ курсів на подальшу наукову діяльність.

Пріоритетними завданнями ШМН є популяризація науково-дослідної роботи серед студентів молодших курсів, а також всебічна допомога та спрямування у виборі тематики наукової роботи.

Школа молодого науковця є ефективним механізмом передачі наукового досвіду від студента до студента. У Школі виховуватимуть молоде покоління науковців. Протягом кількох місяців студенти молодших курсів від досвідчених студентів – членів Ради СНТ БДМУ – «старших колег у науці» отримуватимуть знання про те, як студенту почати наукову діяльність: обрати науковий напрям в медицині та організувати дослідження, здійснити пошук та аналіз наукової інформації, логічно та обґрунтовано оформити отримані результати для презентації доповіді та публікації у науковому виданні та багато іншого.

За три роки існування ШМН СНТ БДМУ випустила перспективних студентів-науковців, які вже використовують одержані знання на міжнародних студентських медичних конференціях в Україні та закордоном, вступають до ради СНТ БДМУ.

Перше засідання розпочала науковий керівник СНТ та голова Ради молодих учених Університету Олена Тюлєнєва словами вітання всіх слухачів з початком роботи четвертої Школи Молодого Науковця, наголосивши на важливості саморозвитку та постійного вдосконалення.

Анастасия Гоян – заступник голови Ради молодих учених БДМУ привідкрила слухачам завісу науки, розказавши про те, де ж черпати натхнення, чим є наука особисто для неї та змотивувала студентів ніколи не зупинятися, адже бути науковцем – це так престижно.

Познайомила присутніх зі структурою та головними напрямками роботи Ради Студентського наукового товариства, а також доповіла про події, які організовує Рада, Еліна Саука – голова Ради СНТ БДМУ. Керівник Школи та координатор сектору PR-Ukraine Вікторія Борона презентувала план роботи Школи молодого науковця, розповіла про історію задуму та реалізацію проєкту, основні цілі та завдання.

Заступник голови Ради СНТ БДМУ з міжнародних зв’язків Ірина Сокольник доповіла про медичні наукові форуми та конференції, а, головним чином – про щорічний Міжнародний медико-фармацевтичний конгрес студентів та молодих учених BIMCO на базі Буковинського державного медичного університету.

На завершення учасникам анонсували план наступних подій у Школі.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати