• Українська
  • English
Проект «Територія зустрічі» / «The Location» як інструмент вільного спілкування зі студентами

Проект «Територія зустрічі» / «The Location» як інструмент вільного спілкування зі студентами

23 квітня в рамках реалізації проекту «Територія зустрічі» / «The Location» для студентів 1-6 курсів БДМУ з українською та англійською мовами навчання було проведено соціально-психологічний тренінг онлайн «Національні символи як шлях пізнання іншого».

В ході двомовного тренінгу, ведучими якого були викладач кафедри психології та філософії Вікторія Осипенко та головний куратор медичного факультету №3 Олександра Гарвасюк, учасники мали можливість описати будь-який національний символ та вказати своє ставлення до нього. Було продемонстровано національні символи України, Гани, Польщі та Індії. Відчутним був інтерес та повага до кожного з учасників.

Окрім того, студенти жваво обговорювали особливості поняття національної ідентичності як складової особистісної ідентичності. На завершення тренінгу учасники дійшли висновку, що в сучасних умовах глобалізації та світових міграційних процесів, тривалий час існує практика міжетнічних медичних команд. Тому усвідомлена національна ідентичність може бути використана як інструмент покращення етнічної толерантності в майбутніх професійних медичних колективах.

 

Cоціально-психологічний проект ««Територія зустрічі» / «The Location» для студентів 1-6 курсів БДМУ з українською та англійською мовами навчання долучився до проведення Дня науки в Україні. 14травня було проведено студентський науково-практичний он-лайн семінар «Дослідження студентської мотивації в умовах сьогодення». На семінарі обговорювались питання внутрішньої та зовнішньої позитивної мотивації, визначались чинники мотивації: потреби та цінності особистості. Окремий наголос було зроблено на мотивації студентів до навчальної діяльності та до оволодіння професійними знаннями і навичками.

 

По завершенню семінару до Дня науки в Україні було проведено соціально-психологічний тренінг «Я, мої потреби та мотиви». Тренінг дозволив учасникам у вільному форматі дослідити власні потреби й мотиви, які складають позитивну/негативну зовнішню та внутрішню мотивацію. Наступною площиною роботи, запропонованої ведучими – головним куратором медичного факультету №3 О.В. Гарвасюк та психологом МПЦ БДМУ В.А. Осипенко – було формування навичок втримання мотивації. Окремої уваги заслуговує виконання учасниками практичних вправ щодо фіксації відчуття/усвідомлення внутрішньої мотивації.

По завершенню тренінгу учасники ділились враженнями щодо необхідності проведення вебінарів та майстер-класів з мотивації для студентів, оскільки розбір й усвідомлення мотивів допомагає втримувати мотивацію на високому рівні, що сприяє ефективності діяльності, яку виконує людина.

 

 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати