• Українська
  • English
Шановні студенти Буковинського державного медичного університету!
Шановні студенти Буковинського державного медичного університету!

Шановні студенти Буковинського державного медичного університету!

Щиро вітаю зі святом – Міжнародним днем студентів. Студентське життя – це один з найцікавіших, захоплюючих і водночас дуже відповідальних етапів у житті кожної людини. Саме в цей час закладаються основи майбутніх професійних і життєвих успіхів, збуваються мрії та сподівання, а попереду – ще ціле життя, повне великих задумів й високих досягнень.

В університеті Ви знаходите друзів та колег, формуєте лідерські якості, вчитеся бути професіоналами, реалізуєте себе в дослідницькій й науковій діяльності, у творчості та спорті. Щорічно десятки студентів БДМУ стають переможцями всеукраїнських і міжнародних конференцій, конкурсів та змагань. Цей рік вніс свої корективи – через епідемію ми змушені навчатися онлайн. Проте, завдяки наполегливості та креативності студентства БДМУ та професорсько-викладацького складу, ми успішно продовжуємо навчальний процес.

Шановні студенти, Ви творите імідж університету, а в подальшому – творитимете нову медицину та медичну науку України й зарубіжжя. Завдяки Вашій кропіткій праці БДМУ вже вкотре в трійці лідерів за результатами складання ліцензійних інтегрованих іспитів. Не зважаючи на карантин, в БДМУ проведено два потужних міжнародних студентських форуми онлайн Міжнародний медико-фармацевтичний конгрес студентів та молодих вчених (BIMCO) та V Міжнародну науково-практичну конференцію студентів та молодих учених «Мотивація в системі академічної доброчесності».

Ми пишаємося Вашими успіхами та постійно створюватимемо всі необхідні умови для отримання якісної освіти, професійного зростання й докладатимемо всіх зусиль для того, щоб Ви могли реалізувати себе і в майбутньому стати висококваліфікованими спеціалістами.

Щиро бажаю Вам щастя та здоров’я, упевненого шляху до знань, творчого та духовного розвитку, здійснення усіх найзаповітніших мрій. Нехай у Ваших серцях назавжди збережеться романтика студентських років, а професіоналізм сягне рівня високих вимог сучасного життя.

Зі святом Вас!

З повагою

Ректор                                             Тарас Бойчук

З нагоди Свята кращих студентів БДМУ відзначено нагородами – преміями і подяками БДМУ

721-ст подяки

Також сьогодні о 17 годині на офіційному YouTube каналі університету пройдуть урочистості онлайн

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати