• Українська
  • English
Шановні випускники!
Шановні професори, доценти, викладачі університету!

Шановні випускники!

Прийміть щирі вітання у зв’язку із завершенням навчання та отриманням диплома лікаря, провізора, медичної сестри та фармацевта. Один рубіж подолано, проте, пам’ятайте, що справжній фахівець постійно вдосконалюється професійно. Ви отримуєте від життя лише те, що наважуєтеся попросити,  тому не бійтеся підвищувати планку! Я переконана, що кожна нова вершина буде вами підкорена.

Ви вже показали неймовірну наполегливість та цілеспрямованість – адже продовжили навчання під час того, як світ захопила епідемія коронавірусу. А лютий 2022 року змінив життя усіх українців – почалася війна. Проте навіть у воєнний час, ви проявили неабияку моральну стійкість, повернулись до навчання і успішно завершили його. Окремої поваги й вдячності викликає ваша волонтерська та благодійна діяльність. Не залишилося ні одної ніші у благочинності, до якої ви б не долучилися. З перших днів війни студенти БДМУ допомагали тимчасово переміщеним особам та біженцям на кордонах, готували їжу для територіальної оборони та військових на передову, допомагали доглядати дітей-сиріт, переміщених зі східної України, сортували ліки та гуманітарну допомогу, плели сітки і маскувальні костюми для ЗСУ. Щира вдячність хлопцям та дівчатам – випускникам, які вступили до лав ЗСУ і зараз боронять нашу батьківщину: хто на полі бою, хто в шпиталях.

Університет щиро пишається кожним випускником, ви – теперішнє і майбутнє нашої держави, майбутнє медицини та медичної науки. Попереду – нові завдання і виклики, але нам разом відбудовувати батьківщину й творити новітню вільну, демократичну, прогресивну Україну.

Я переконана, що ви досягнете своїх вершин і славитимете ім’я рідної Альма-матер та рідної і мирної України. Тому що ми великий народ великої країни.

Користуючись нагодою, висловлюю щиру вдячність викладачам Буковинського державного медичного університету за частинку серця і душі, які Ви подарували для всіх випускників.

Щиро здоровлю батьків випускників із визначною подією у житті дітей! Бажаю Вам радості й гордості від їхнього професійного зростання.

А нам всім бажаю Перемоги!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

З повагою

В.о. ректора                                                                                                  Оксана АНДРІЄЦЬ

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати