• Українська
  • English
Щиро дякую рідній alma mater за незабутні студентські роки
Щиро дякую рідній alma mater за прекрасні незабутні студентські роки

Щиро дякую рідній alma mater за незабутні студентські роки

Випускник стоматологічного факультету розповідає про навчання та дозвілля студентів БДМУ

Малиш Назарій, випускник стоматологічного факультету

Коли я був абітурієнтом, багато хороших відгуків долинало про Буковинський державний медичний університет і звісно, я вирішив вступити до БДМУ, обираючи найкращий факультет – стоматологічний. Цікавий факт – спершу я подав заяву на вступ з першим пріоритетом на лікувальний факультет і отримав можливість вчитися на державному замовленні через те ,що здав ЗНО з високим результатом, але все ж таки , серце «підказувало», що любов до стоматології набагато більша. Ось так я опинився серед студентів рідного факультету.

Пригадую перші дні навчання: було важко, навіть дуже , але мені подобалось. Я завжди стараюсь бути відповідальним, і мені дуже подобалась організаційна діяльність та керівництво. Працюючи плідно, я став старостою групи, пізніше, розвиваючись, старостою курсу і згодом – студентським деканом.

Багато є цікавих моментів і фактів з студентського життя. Найпам’ятніший момент – це день загальноміського конкурсу «Студент року-2018». Мабуть, найбільші хвилювання та море емоцій були в той момент , коли я представляв рідний університет на конкурсі, де здобув ІІІ почесне місце серед усіх університетів області. Ці емоції передати неможливо нічим, адже це певні переживання, це гордість за університет , але коли вкладаєш всі зусилля – то результат очевидний!

Під час навчання, я мабуть, «торкнувся» кожної частинки студентського дозвілля, і звісно, не жалію що так сталось. Я був учасником інструментальної студії Палацу «Академічний», членом студентського наукового товариства та студентської ради університету. Рідна сцена Палацу «Академічного» стала для мене другою домівкою, можливістю розвитку та натхнення. Ніколи не забуду хвилюючі моменти закулісся перед виходом на сцену та буду ще довго пам’ятати щирі оплески за виконання ліричних та ніжних мелодій на саксофоні. Щиро дякую рідній alma mater за прекрасні незабутні студентські роки! Це було неймовірно.

Дорогі абітурієнти, бажаю вам правильних рішень, обраних щирою душею та відкритим серцем. Зважте всі «за» та «проти», обираючи дуже відповідальну професію – лікаря. Нехай щастить!

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати