• Українська
  • English
Школа молодого науковця БДМУ

Школа молодого науковця БДМУ

27 листопада відбулося третє засідання Школи Молодого Науковця, на якому було проведено турнір у форматі mini-BIMCO.

На попередньому засіданні учасників Школи рандомно було розділено на 7 команд. Кожна команда підготувала наукові роботи зі своїми кураторами – членами ради СНТ.

Після вітального слова наукового керівника Ради СНТ Анастасії КОТЕЛЬБАН, провели жеребкування та визначили послідовність доповідей команд.

Для оцінювання команд-учасників були запрошені Сергій ГОВОРНЯН, асистент кафедри онкології та радіології, Тетяна ДОМАНЧУК начальник наукового відділу з сектором інноваційного розвитку, Владислав ЙОСИПЕНКО доктор філософії, асистент кафедри медичної біології та генетики, Ірина ПОПОВА, доцент кафедри гістології, цитології та ембріології та Ігор СЕМʼЯНІВ, доцент кафедри фтизіатрії та пульмонології.

Поважне журі оцінювало команди за такими критеріями: орієнтування в матеріалах наукового дослідження, правильність відповідей на запитання, відповідність змісту отриманих результатів наукової роботи до її тематики, актуальність теми, ступінь складності наукової роботи, наочне представлення дослідження, вміння подати матеріал у регламентований час.

Усі команди представили наукові роботи з різних напрямків медицини, висвітлили актуальні питання сьогодення та показали високий рівень підготовки. Найвищі бали отримала команда, яка представила доповідь на тему: «Повноцінна 3D-надрукована шкіра як перспективний орган для трансплантації» (Софія ПІДЛУБНА, Анна БРОАСКА, Артур ГАЙДУЧОК, Валерія ДОМАНЧУК, Юлія ДУДКА, Аліна ФРОЛОВА).

Другою за кількістю балів була доповідь «Сучасні погляди на імплементацію m-RNA технологій в формуванні методів протипухлинної імунізації та лікування онкологічної патології», котру підготували Роман ЕЛЬМАН, Євгенія КОЗАК, Ангеліна ГЕРАМІНСЬКА.

Дипломом третього ступеня відзначена команда, котра доповіла про «Нові технології безперервного моніторингу рівня глюкози та їх роль у лікуванні діабету» (Тетяна ЛЕЩИШИН, Наталя ЗАЯЦ, Олександр КОЗМУЛЯК, Анна ВАСИЛЕНКО, Карина ДРОБІТ, Марія МОЙСІЄВИЧ.

Наприкінці заходу всім школярам був виданий сертифікат учасника проєкту Школи Молодого Науковця.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати