• Українська
  • English
Школа Молодого Науковця продовжує роботу

Школа Молодого Науковця продовжує роботу

Рада Студентського наукового товариства вдруге за період осіннього семестру 2021-2022 навчального року запросила студентів 1 – 3 курсів на семінарське заняття до Школи Молодого Науковця аби поділитися досвідом роботи у сфері наукової діяльності з молодшими колегами.

26 жовтня 2021 року читальна зала №1 теоретичного корпусу БДМУ стала місцем зустрічі слухачів Школи Молодого Науковця з їх наставниками.

Засідання розпочалось з вітального слова наукового керівника СНТ та голови Ради молодих учених Університету – Олени Тюлєнєвої, доцента кафедри патологічної анатомії БДМУ. Вона роз’яснила, наскільки важливою є наукова діяльність для професійного розвитку фахівців, зокрема лікарів-науковців, побажала всім плідної роботи і наснаги на нові звершення.

Першим спікером став асистент кафедри онкології та радіології Сергій Говорнян, який поділився зі слухачами Школи базовими навичками пошуку необхідних джерел інформації для написання наукової роботи та надав поради, які допоможуть спростити початківцям даний процес, роз’яснив принципи формулювання висновків на основі опрацьованих даних та особливості оформлення списку використаної літератури. По завершенню доповіді серед слухачів було проведено тестування на визначення їхнього вихідного рівня підготовки до наукової діяльності.

Наступним доповідачем стала асистентка кафедри нервових хвороб, психіатрії та медичної психології ім. С.М. Савенка к.мед.н. Наталія Гринько. У своїй доповіді вона наголосила на важливих аспектах наукової роботи, а саме: як підготувати ідеальну презентацію та яким чином можна вразити слухачів своєю доповіддю.

Третім запрошеним спікером став асистент кафедри дитячої хірургії та оториноларингології Роман Рандюк, який зупинився на особливостях участі у науковій полеміці (відповіді на запитання та постановка влучних питань).

На завершення студентів поділили на групи, які отримали кураторів з Ради СНТ. Слухачі Школи готуватимуть «домашнє завдання» – власне наукове дослідження, вчитимуться його презентувати та захищати на черговому занятті Школи у форматі mini-bimco. Авторський колектив кращої роботи буде запрошений до участі у ІХ Міжнародному медико-фармацевтичному конгресі студентів та молодих учених BIMCO 2022.

 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати