• Українська
  • English
Співробітники БДМУ пройшли навчання у рамках Проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти».

Співробітники БДМУ пройшли навчання у рамках Проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти».

Упродовж 6-8 квітня та 13-14 квітня доцент Ігор Геруш, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ніна Зорій, проректор з науково-педагогічної роботи та виховання й доцент Володимир Ходоровський, начальник навчального відділу стали учасниками заходу «Робота з даними та напрацювання стратегій для посилення політик академічної доброчесності та якості».

Тренерами даного заходу були: Девід Реттінджер (Університет Мері Вашингтон, США); Тріша Бертрам Галлант (Каліфорнійський університет у Сан-Дієго, США); Аманда МакКензі (Університет Ватерлоо, Канада);Тетяна Жерьобкіна (консультантка проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти», дослідниця, соціологиня).

Тренери під час заходу виокремили для опрацювання учасниками та навчання наступні питання:

  • Проведення моніторингу та оцінювання спроможностей університету в контексті академічної доброчесності та якості освіти.
  • Проведення дослідження: складники організації, аналізу та представлення даних.
  • Бажаний сценарій політики академічної доброчесності в університеті та наближення до нього через опитування – огляд практик, виокремлених на основі опрацювання даних університетів.
  • Стратегії розвитку університету: контекст академічної доброчесності та якості освіти.

Довідка.

Проєкт «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» (Academic Integrity and Quality Initiative) – Academic IQ впроваджується Американськими Радами з міжнародної освіти у співпраці із Міністерством освіти та науки України та Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти за підтримки Посольства США в Україні.

Одним із ключових завдань Проєкту є надання навчальної та технічної підтримки персоналу центрів внутрішнього забезпечення якості освіти ЗВО чи їх відповідників у створенні ефективної моделі моніторингу якості освіти, виявленні ключових проблем і причин порушень принципів академічної доброчесності учасниками освітнього процесу, та надання експертних рекомендацій з вдосконалення якості освіти в ЗВО.

ni1
ni2
ni3
ni4
ni5
ni6
ni7
ni8
ni9

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати