• Українська
  • English
Тренінги комунікативних навичок задля протидії інтернет залежності

Тренінги комунікативних навичок задля протидії інтернет залежності

Медико-психологічний центр БДМУ та фахівці простору психосоціальної підтримки «Дбаю про себе» разом з командою «Незалежні» у рамках програми UPSHIFT, яка у Чернівецькій області реалізується ГО «Центр молоді Чернівців» провели серію тренінгів розвитку комунікативних навичок з метою протидії інтернет залежності для студентів 1 курсу спеціальності «Медична психологія», «Медицина» та старшокласникам ліцею міста.

В умовах війни та посткоронавірусу, вимушеним тривалим перебуванням в онлайн-просторі навчання та життя, сучасні підлітки та молодь зіштовхнулися з відсутністю живої комунікації, що може привести до примітивізації способу життя, і подальших проблем вибудовування взаємин з людьми. Це нагальна проблема для сучасної молоді, так і народилась ідея проведення тренінгів для молоді з метою подолання інтернет залежності та розвитку комунікативних навичок.

2 травня студенти 1 курсу спеціальності «Медична психологія» БДМУ мали змогу взяти участь у такому тренінгу. Психологічний захід проводився в унікальному форматі «рівний-рівному», оскільки ведучими були студентки 4 курсу спеціальності «Медична психологія» Митлюк Надія та Лотинець Юлія та доцент кафедри психології та філософії, к.псих. н., психотерапевт Вікторія Осипенко.

  

7 травня тренінг комунікативних навичок з метою протидії інтернет залежності був проведений для учнів 10 класу Чернівецького ліцею №7. Ведучими групи у форматі «рівний-рівному» були студентки 2 курсу спеціальності «Медична психологія» Гулій Аліна, Клим’юк Ольга та викладач кафедри психології та філософії, психолог  Микита Глущенко.

8 травня  студенти 1 курсу спеціальності «Медицина» БДМУ мали змогу також взяти участь у тренінгу. Ведучими були студентки 4 курсу спеціальності «Медична психологія» Ремпега Анастасія, Старомінська Софія та доцент кафедри психології та філософії, к.псих. н., психотерапевт Вікторія Осипенко.

 

  

На завершення тренінгів кожен учасник отримав подарунок як спогад про чудовий день. Також учасники заходів пригощались смаколиками та отримали змогу неформального спілкування.

Висловлюємо подяку партнерам за підтримку організованих заходів:

Команді проєкту UPSHIFT «Незалежні», що реалізується ГО «Центр молоді Чернівців» за підтримки UNICEF. Простору психосоціально підтримки «Дбаю про себе» БДМУ, який створений за підтримки проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», що впроваджує Пакт. Адміністрації Буковинського державного медичного університету та Медико-психологічному центру БДМУ. Дирекції та психосоціальній службі Чернівецького ліцею №7.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати