• Українська
  • English
У Чернівцях пройшов VІІ Всеукраїнський форум із медсестринства

У Чернівцях пройшов VІІ Всеукраїнський форум із медсестринства

Захід зібрав провідних фахівців, науковців та студентів з різних регіонів України, створивши платформу для обміну знаннями та досвідом у галузі охорони здоров’я.

До слів вітання долучилися поважні гості: начальник управління МОЗ України Сергій Убогов, Координатор з медсестринства ВООЗ Dr Amelia Latu Afuhaamango Tuipulotu, національний консультант з медсестринства та акушерства офісу ВООЗ в Україні Павліна Гук, директор Центру розвитку медсестринства МОЗ України Катерина Комар, перша заступниця начальника Чернівецької ОВА Альона Атаманюк, перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор, ректор БДМУ Ігор Геруш, голова постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я Чернівецької обласної ради Ігор Шкробанець, голова Асоціації медичних сестер Чернівецької області Віоріка Рошка.

Зі словами вітання до присутніх звернувся ректор Буковинського державного медичного університету Ігор Геруш, він підкреслив важливість підготовки висококваліфікованих фахівців зі спеціальності “Медсестринство”. БДМУ пишається тим, що є лідером у підготовці медичних сестер. Наші випускники працюють у провідних медичних закладах як в Україні, так і за кордоном, демонструючи високу професійну майстерність та глибокі знання. Саме в БДМУ вперше в історії України було захищено дисертаційне дослідження на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності «Медсестринство». Це значне досягнення започатковує нові можливості для медичних сестер, дозволяючи їм не лише займатися науковою роботою, але й представляти свої наукові здобутки у вигляді дисертаційних робіт.

Форум став чудовою нагодою для обговорення новітніх досягнень у медичній науці та практиці, сприяючи подальшому розвитку медичної освіти в Україні.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати