• Українська
  • English
Учасники Школи Молодого Науковця БДМУ провели І засідання у цьому навчальному році

Учасники Школи Молодого Науковця БДМУ провели І засідання у цьому навчальному році

20 жовтня 2020 року розпочався новий навчальний рік у Школі Молодого Науковця.

ШМН – проект Ради Студентського наукового товариства Вищого державного навчального закладу «Буковинський державний медичний університет».

Школа Молодого Науковця є ефективним механізмом передачі наукового досвіду від студента до студента. У Школі виховуватимуть молоде покоління науковців. Протягом кількох місяців студенти молодших курсів від досвідчених студентів – членів Ради СНТ БДМУ – «старших колег у науці» отримуватимуть безцінний багаж знань про те, як студенту почати наукову діяльність: обрати науковий напрям в медицині та організувати дослідження, здійснити пошук та аналіз наукової інформації, логічно та обґрунтовано оформити отримані результати для презентації доповіді і публікації у науковому виданні та багато іншого.

За два роки існування ШМН СНТ БДМУ досягла чималого успіху і випустила прекрасних студентів-науковців, які вже використовують одержані знання на міжнародних студентських медичних конференціях в Україні та закордоном, вступають до ради СНТ БДМУ. Відкриття Школи у 2020-20221 навчальному році відбулося перше онлайн.

Розпочалося засідання з вітального слова наукового керівника СНТ та голови Ради молодих учених Університету Олени Тюлєнєвої. Анастасія Гоян – заступник голови Ради молодих учених, привідкрила слухачам завісу науки, розказавши про те, де ж черпати натхнення та змотивувала студентів ніколи не зупинятися.

Познайомила присутніх із структурою та головними напрямками роботи Ради Студентського наукового товариства, а також доповіла про події, які організовує Рада, Еліна Саука – голова Ради СНТ БДМУ. Координатор сектору PR-Ukraine Вікторія Борона презентувала план роботи Школи молодого науковця, розповіла про історію задумів та реалізацію проєкту, основні цілі та завдання.

Заступник голови Ради СНТ БДМУ Катерина Геруш доповіла про медичні наукові форуми та конференції, а, головним чином – про щорічний Міжнародний медико-фармацевтичний конгрес студентів та молодих учених BIMCO на базі Буковинського державного медичного університету. Також у слухачів була можливість почути враження випускника І року Школи молодого науковця Андрія Кравчука, який сьогодні вже плідно працює в колективі Ради СНТ керівником сектору IT & Development.

На завершення Олена Тюлєнєва анонсувала дату наступного семінарського засідання Школи молодого науковця – 3 листопада 2020 року.

З нетерпінням чекаємо на заняттях Школи наших молодих колег у науці!

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати