• Українська
  • English
В БДМУ стартує челендж «Захистимо тих, хто захищає нас. Моя країна б’ється!»

В БДМУ стартує челендж «Захистимо тих, хто захищає нас. Моя країна б’ється!»

Підводимо підсумки акції з плетіння маскувальних сіток та костюмів, яка стартувала у День Єднання. Студенти та викладачі всіх факультетів приєдналися до заходу і тепер вже без нагадувань продовжують то робити і далі.

«Всі учасники акції, коли плели сітки, вкладали у ті стрічечки частинку серця, побажання якнайшвидшого повернення наших воїнів живими здоровими і з перемогою до своїх родин. Ми енергетично намагалися передати вдячність та шалену підтримку нашим захисникам та захисницям. За цей час ми спільно сплели 12 сіток, які вже майже всі на передовій маскують позиції та техніку наших військових. Відзначу, що потреба ще є велика, тому не зупиняємося, а впевнено разом крокуємо до перемоги, єднаємося всі разом. Велика вдячність головним кураторам, які доклали всіх зусиль, щоб акція була ефективною. І я Вам скажу, що 12 сіток за неповний тиждень – це чудовий результат. Загалом же від початку повномасштабного вторгнення волонтери Палацу відправили захисникам більше 300 сіток і 300 маскувальних комстюмів,» – розповідає координатор акції – Валентина Головко.

Акція стала челенджем

Але, маємо приємну новину наша акція має продовження, студенти виявили бажання, щоб акція стала масштабнішою і перетворилась у челендж «Захистимо тих, хто захищає нас. Моя країна б’ється». Умови наступні – ви в’яжете сітки в Палаці і під час цього записуєте коротке відео із відміткою офіційної сторінки БДМУ в інстаграмі. Світлини та відео в Instagram а також робите відмітку тих, кого ви запрошуєте продовжити челендж.
Учасниками можуть бути студенти, викладачі, співробітники як нашого університету, так і представники інших закладів освіти міста, ваші друзі, рідні. Це вже за вашим бажанням. Пам’ятайте, що одночасно можуть плести сітки 15-20 людей, тому орієнтуйтеся на таку кількість. Координує акцію Валентина Миколаївна і вона завжди радо відповість на всі організаційні питання.
Знаково, що наш челенж стартував 24 лютого 2023 року – рівно через рік від повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю. Цей рік зими, яка для нас поки що не закінчилася, не тільки не зламав нас, він зробив нас сильнішими, зв’язав усю країну воєдино, він навчив нас спільно і сильно битися за свою Україну, міцно стояти і не здаватися.

Попереду – тільки перемога. І ми маємо докласти всіх зусиль, щоб вона настала якнайшвидше.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/www.bsmu.edu.ua/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/www.bsmu.edu.ua/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents() #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /var/www/www.bsmu.edu.ua/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51