• Українська
  • English
Відкриття Школи молодого науковця БДМУ у цьому навчальному році

Відкриття Школи молодого науковця БДМУ у цьому навчальному році

8 листопада 2022 року розпочала свою роботу п’ята, ювілейна, Школа Молодого Науковця. Вона є одним з проєктів Ради Студентського Наукового Товариства. Цьогоріч початок діяльності ШМН був присвячений Всесвітньому Дню Науки.

Серед пріоритетних завдань Школи Молодого Науковця слід виокремити сприяння формування наукового та творчого потенціалу серед студентів молодших курсів, а також популяризацію науково-дослідницької діяльності серед школярів.

За чотири роки успішної роботи Школа Молодого Науковця показала себе як ефективний механізм передачі наукового досвіду від старших колег – членів Ради СНТ, до молодшого покоління студентів. Впродовж всього семестру учні школи будуть навчатись грамотному пошуку літератури, навичкам публічного виступу та ораторського мистецтва, ознайомляться з видами наукових робіт, а також спробують себе в написанні огляду літератури та представленні його на науково-практичному тренінгу «mini-BIMCO». На завершення учасників ШМН чекає креативна гра у форматі медичного брейн-рингу.

За роки існування Школи Молодого Науковця її випускники активно використовують отримані знання під час міжнародних конференцій, а найактивніші учасники стають дійсними членами Ради СНТ.

Цьогоріч засідання розпочалось з вітального слова в.о. ректора нашого Університету – д.мед.н., професорки Оксани Андрієць, яка надихнула слухачів Школи Молодого Науковця на подальшу роботу і наголосила на важливості подальшого розвитку та самовдосконалення.

Науковий керівник СНТ та голова Ради молодих учених Олена Тюлєнєва привітала всіх учнів з початком роботи п’ятої ШМН та зауважила, що прийшовши на Школу Молодого Науковця, студенти вже зробили вагомий внесок у свій розвиток як майбутнього науковця.

Своє розуміння слова «наука» розкрила для слухачів ШМН голова Ради СНТ БДМУ Еліна Саука. Вона також ознайомила учасників зі структурою та напрямками роботи Ради Студентського наукового товариства університету.

Координатор Школи Молодого Науковця та керівник сектору Ради СНТ PR Ukraine Вікторія Борона провела екскурс в попередні роки існування проєкту та розповіла про подальші плани ШМН на наступний навчальний рік, а також на власному прикладі показала, чому не варто боятись та сумніватись у своїх можливостях.

На завершення, керівник сектору Ради СНТ PR International Ольга Малиш розповіла про можливості для студентів участі в міжнародних медичних конференціях, а також про щорічний медико-фармацевтичний конгрес, який проводиться на базі нашого університету – BIMCO.

Наприкінці засідання слухачам ШМН була анонсована дата наступного засідання та його тематика.

 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати