• Українська
  • English
Викладачі БДМУ навчають студентів за європейськими інноваційними методами та технологіями
Global University Network

Викладачі БДМУ навчають студентів за європейськими інноваційними методами та технологіями

Доцент кафедри медичної та фармацевтичної хімії БДМУ Маріанна Барус перейняла досвід щодо інноваційних методів і технологій навчання у Вищій Лінгвістичній Школі у місті Ченстахова, Польща.

«Під час стажування вивчила техніку коучингу в освітній практиці; та як застосовуються новітні технології в сучасній освіті: зокрема «Global University Network» і «Global Lab». Цікавим було дізнатися про європейський освітній простір, розглядали стратегії університетів в умовах глобалізації, адаптації та внесення змін до навчально-методичних документів з урахуванням стратегії економічного розвитку» – розповідає к. хім. н. Маріанна Барус.

 

Взяла участь у X Міжнародній та мультидисциплінарній науковій конференції з питань сучасної освіти Дилеми сучасної освіти «Виклики в освітньому процесі», як доповідач.

Також відвідала VIII Міжнародну наукову конференцію «Управління міжнародними освітніми проєктами – виклик 21 століття» (Erasmus+) та дізналася про значущість міжнародної співпраці для підвищення позиції Вищого навчального закладу у Світовому масштабі.

Крім того, це була чудова можливість обміну досвідом фахівців різних країн щодо особливостей соціально-психологічної підтримки інноваційних процесів в університетах та особливостей діяльності вищих навчальних закладів та показники міжнародних освітніх та наукових програм, моніторингу якості освіти, показники міжнародної діяльності.

Очікуваним результатом закордонного відрядження було засвоєння сучасних освітніх технологій. Зокрема: ігрові технології в освіті; коучинг як спосіб підвищення ефективності навчання. Знання та компетенції: проблеми та взаємодія. Соціально-культурні технології в системі вищої освіти.

Отриманий досвід буде впроваджений під час проведення практичних занять зі студентами на кафедрі медичної та фармацевтичної хімії, формуванні та викладанні лекційного матеріалу, залученні студентів до виконання наукової роботи, підготовці наукових праць для публікацій в іноземних періодичних виданнях.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати