• Українська
  • English
Викладач БДМУ розповів старшокласникам гімназії про навчання в університеті

Викладач БДМУ розповів старшокласникам гімназії про навчання в університеті

5 лютого доцентом кафедри медичної біології та генетики Володимиром Волошиним було проведено профорієнтаційну роботу у Чернівецькій гімназії № 4 серед учнів 8-9 класів. Учням розповіли історію становлення університету, спеціальності за якими навчаються студенти, які дисципліни вивчають, як проходить навчальний процес на кафедрах.

Вибір професії є одним із найбільш важливих моментів у житті людини, особливо коли ти ще не визначився ким хочеш бути та яку професію обрати, адже цей вибір вплине на твоє майбутнє. Людина є складовою суспільства, всі професії є важливі та необхідні, особливо у сьогоднішніх реаліях нашого життя. Можна обрати професію вчителя де навчати новому і передавати знання у наступні покоління. Можна обрати професію будівельника та будувати будинки, відбудовувати міста і дороги. А можна стати військовим і з честю та гідністю захищати своїх близьких, свою землю, свою Батьківщину. А можливо твій вибір уже зроблено і ти твердо вирішив обрати одну із тисяч професій − професію лікаря, а якщо ще не визначився, пам’ятай, професія лікаря – найблагородніша. До лікаря ми звертаємось коли хворіємо, тоді коли потребуємо допомоги і часто не тільки фізичної а й психологічної, ця професія складна і надзвичайно цікава, лікар відповідає за життя та здоров’я пацієнта, інколи жертвує собою рятуючи чуже життя. Окремої уваги заслуговують фахівці фармацевтичної галузі, що дає можливість випускнику працювати не тільки в аптеці чи на фармацевтичному виробництві, а й відкрити власний бізнес з продажу або виробництва лікарських засобів, тому, здобути фах фармацевта є досить перспективно.

Зустріч була надзвичайно теплою, колектив та учні гімназії поставили багато цікавих питань, а саме: про студентське життя у Буковинському державному медичному університеті; чи можна продовжити свій спортивний розвиток; які студії працюють в палаці «Академічний», про роботу Центру Симуляційної медицини та інноваційних технологій БДМУ, тощо.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати