• Українська
  • English
З Міжнародним Днем студентів!

З Міжнародним Днем студентів!

Шановні студенти!
Цьогоріч ми відзначаємо Ваше свято – Міжнародний день студентів у час війни. Важкий період для нашої держави, але водночас період змін, відродження та становлення української державності, гідності й національної самобутності. І хочу відзначити, що саме молодь – найчастіше студентська – є каталізатором цих змін.
Я щиро пишаюся кожним студентом БДМУ, Ви – неймовірні. З перших днів вторгнення держави-агресора Ви стали активними волонтерами. Брали участь у всіх видах благочинства – допомозі військовим, зборі коштів та необхідних речей, автотранспорту та одягу для захисників; роботі з внутрішньо-переміщеними особами та внутрішньо-переміщеними дітками – від облаштування комфортних умов до організації дозвілля; волонтерстві для ТРО; допомозі біженцям на кордонах; роботі у волонтерських штабах і центрах міст та областей; плетінні маскувальних сіток та костюмів; організації благодійних зборів та мистецьких благодійних заходів; участь у інформаційному спротиві ворогу тощо.
Відзначу, що не зважаючи на важкий період, Ви виконували свою основну місію – опановувати медицину, щоб в майбутньому стати гарними фахівцями охорони здоров’я. І не дивлячись на війну, студенти БДМУ – серед лідерів у складанні Єдиного державного кваліфікаційного іспиту та Ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок». За минулий навчальний рік у закладі вищої медичної освіти нараховується 20 переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.
Студенти БДМУ взяли участь в грантових програмах Європейського Союзу. За програмами Академічної мобільності пройшли стажування в провідних закладах вищої освіти Іспанії, Румунії, Литви, Королівства Великобританії.
Учасники спортивного клубу взяли участь у 10 міжнародних та всеукраїнських змаганнях та посіли призові місця на кожному з них. Також маємо ряд мистецьких нагород міжнародних конкурсів.
Щиро вітаю Вас, дорогі студенти зі святом і від усього серця бажаю мирного неба в рідній країні, перемоги нашій державі, щасливого майбуття та Божої опіки.

З повагою
В.о. ректора  закладу вищої освіти                                                                  Оксана АНДРІЄЦЬ

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати