• Українська
  • English
Захист переддипломної практики у фаховому коледжі БДМУ

Захист переддипломної практики у фаховому коледжі БДМУ

Захист переддипломної практики у майбутніх сестер медичних є важливим етапом їхньої підготовки до професійної діяльності і зазвичай включає в себе демонстрацію набутих знань, навичок та компетенцій, які студенти здобули упродовж практики.

Згідно з навчальним планом студенти ІІІ та IV курсу фахового коледжу БДМУ спеціальності 223 «Медсестринство» (освітньо-професійний ступінь – “фаховий молодший бакалавр”) у весняному семестрі 2022-2023 навчального року проходили переддипломну практику в обсязі професійних обов’язків сестри медичної / брата медичного у терапевтичному, хірургічному відділеннях ОКНП «Чернівецька лікарня швидкої медичної допомоги» та педіатричному відділенні ОКНП «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня» (керівник практики викладач фахового коледжу БДМУ Тетяна ДРОНИК).

 

31 травня відбувся захист переддипломної практики у випускників фахового коледжу БДМУ спеціальності 223 Медсестринство (освітньо-професійний ступінь “фаховий молодший бакалавр»).

Оцінювали знання та вміння випускників голова екзаменаційної комісії в закладі фахової передвищої освіти фахового коледжу БДМУ, к. мед. н., доцент закладу вищої освіти кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти  Лілія БОРЕЙКО; члени комісії: к.мед.н., доцент, директор закладу фахової передвищої освіти фахового коледжу БДМУ Олександра ДОГОЛІЧ; д.мед.н., професор, завідувач кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти  Ігор ПЛЕШ; к.мед.н., асистент кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти Алла ПЕРИЖНЯК;  викладач закладу фахової передвищої освіти фахового коледжу БДМУ Тетяна ДРОНИК, викладач закладу фахової передвищої освіти фахового коледжу БДМУ Марина БАЧУ.

Студенти звітували про проходження практики та демонстрували рівень опановування практичними навичками, які передбачені програмою переддипломної практики з таких навчальних дисциплін як “Медсестринство у внутрішній медицині”, “Медсестринство в хірургії” та “Медсестринство в педіатрії”.

Комісія відмітила достатньо високий рівень підготовки майбутніх сестер медичних / братів медичних та їх готовність до виконання професійних обов’язків в умовах  реального часу.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати