• Українська
  • English
Засідання English Speaking Club «Три континенти – три світи»

Засідання English Speaking Club «Три континенти – три світи»

30 листопада 2021 року відбулося чергове засідання English Speaking Club, на якому студенти БДМУ, представники трьох континентів – Європи, Азії та Африки, представили цікаву, різноманітну і пізнавальну програму,що складалась не лише з презентацій, але й фрагментів культури – пісню, танцю, інструментальної гри, а також захоплюючих вікторин.

Розпочали програму вітчизняні студенти Анастасія Мокрієнко (13 група 1 курс), Катерина Кравцова (3 курс), студенти 1 групи 3 курсу Ростислав Гарабажіу, Ангеліна Побережник та Ангеліна Туницька, студенти 1 групи 1 курус спеціальності «Медична психологія» Діана Попович та Олександр Карлійчук. Вони розповіли про історію створення Європейського Союзу, можливості для студентів в рамках академічної мобільності, перспективи вступу в ЄС для України. Представники Азії, студенти з Індії, представили колоритну програму про свою надзвичайну країну, її культуру, розмаїття культур та релігій. Особлива подяка студенту 2 курсу 51 групи медичного факультету № 3 Мервіну Ебенезеру за організацію дружньої і творчої команди індійських студентів. Заключний виступ студентів з Африки (Обед Еффах, Джон Дземекей, Нана Аг’єман Квак’є), які розповіли про історію створення Африканського Союзу, культуру і традиції народів, що населяють континент, викликав захоплення і неабиякий інтерес присутніх. Родзинкою засідання English Speaking Club стала інструментальна композиція у виконанні лікаря-інтерна Романа Рака (музичний інструмент плай), індійські пісні на хінді та санскриті, фрагмент класичного індійського танцю, та невеличкий показ національних костюмів народів Африки.

1

 

На засідання були запрошені в.о. ректора БДМУ, Оксана Андрієць, проректори Ігор Геруш, Мар’яна Грицюк, Ніна Зорій, декан медичного факультету № 3 Іван Савка, та співробітники кафедри іноземних мов для гуманітарних факультетів ЧНУ ім. Юрія Федьковича.

  Присутніх привітала в.о. ректора БДМУ, Оксана Андрієць:

«Ми – всі різні, але в той же час однакові. Ми – діти Землі. Ми сповідуємо одні вічні цінності добра, поваги, самопожертви, допомоги. Загальнолюдські моральні цінності – це внутрішній компас людини, що веде вперед. Ми пишаємося студентами БДМУ, з якої б країни вони не були, тому що всі наші студенти – розумні, відповідальні, творчі. Ви – наша надія на зміну цього світу на краще».

 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати